- Noom Hotel Abidjan Plateau: Ένα νέο ορόσημο φιλοξενίας στη Δυτική Αφρική
- Olivia Thinks: Η υψηλή ποιότητα συναντά τη βιωσιμότητα
- Τάσεις στον κλάδο φιλοξενίας για το 2025: μια ματιά στο μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων
- 7 Management: Επέκταση στην Ευρώπη με το άνοιγμα του Bagatelle Athens
- Η Masquespacio παρουσιάζει το 8 Portions: Μια όαση φωτός και γλυπτών στη Ριάντ
Διαβάστε το Hotel Design Magazine and Guide Spring / Summer 2024

Περιοδικό Hotel Design Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, No34
Περιοδικό για την Κατασκευή, την Ανακαίνιση, τη Διακόσμηση και τον Εξοπλισμό Ξενοδοχείων!
+
ΕΝΘΕΤΟ: Περιοδικό CABARE – Cafe Bar Restaurant, No12
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης
(από 15/05/2024)
Κατεβάστε και Αποθηκεύστε το Τεύχος No 34, Δωρεάν, σε PDF (πατήστε εδώ)
Διαβάστε όλα τα Προηγούμενα Τεύχη του Hotel Design Magazine (πατήστε εδώ)
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
12 EDITORIAL Εστίαση & Φιλοξενία
16 ΥΛΙΚΑ Τάσεις στα υλικά εσωτερικού σχεδιασμού
28 ΚΕΦΑΛΑΡΙΑ Η σχεδιαστική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά
30 PALAU FUGIT HOTEL, Girona
42 FLAVIA HOTEL, Mexico
50 IOS GRAND POOL SUITES, Ios
56 MAJAGUA HOTEL, Mexico
68 ΧΡΩΜΑΤΑ Οι τάσεις χρωμάτων στο σχεδιασμό ξενοδοχείων
70 DOMES NORUZ KASSANDRA, Chalkidiki
80 DOMES WHITE COAST MILOS, Milos
88 ΕΝΘΕΤΟ: CABARE – CAFE BAR RESTAURANT – MAGAZINE, Τεύχος 12
88 HOTEL RESTAURANTS, Οι κυρίαρχες τάσεις στο Design
90 US PRIME 1885 RESTAURANT, China
94 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, Τάσεις στα εστιατορικά πιάτα
100 GOLDEN CATERING, Boutique catering στην καρδιά της Αθήνας
104 ΓΑΛΑ ΠΑΤΑΤΑΣ, Η νέα φυτική εναλλακτική γάλακτος
106 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Εντός & Εκτός κουζίνας
108 BAR, Πώς διαμορφώνεται η ατμόσφαιρα
114 INDEX Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων & Καφεστίασης / Βρείτε Συνεργάτες