Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2019

Living Coral

Το Ultra Violet είναι πια παρελθόν. Ζήτω το Living Coral. Η Pantone έχει ορίσει το χρώμα της χρονιάς για το 2019: Living Coral, γνωστό και ως Pantone 16-1546, το οποίο περιγράφει ως “ζωντανό, αλλά ώριμο”.

Living Coral

Σε μια δήλωση, η εταιρεία είπε ότι το χρώμα επιλέχθηκε ως αντίδραση στην “επίθεση της ψηφιακής τεχνολογίας και των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης” που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων: “Επιδιώκουμε αυθεντικές και εμβαθυντικές εμπειρίες που επιτρέπουν τη σύνδεση και την οικειότητα. Η φύση του Pantone 16-1546, το Living Coral, καλωσορίζει και ενθαρρύνει την αστείρευτη δραστηριότητα συμβολίζοντας την έμφυτη ανάγκη μας για αισιοδοξία και χαρούμενες επιδιώξεις, το Pantone 16-1546 Living Coral ενσαρκώνει την επιθυμία μας για παιχνιδιάρικη έκφραση”.

Το χρώμα, σημειώνει η εταιρεία, εμφανίζεται στη φύση, αλλά έχει επίσης μια “ζωηρή παρουσία” μέσα στα κοινωνικά μέσα, εξισορροπώντας δύο κόσμους. “Το έντονο, αυτό, ζωντανό και αναβράζον χρώμα αγγίζει το μάτι και το μυαλό. Βρισκόμενο στο κέντρο του φυσικά ζωηρού και χρωματικού οικοσυστήματός μας, το Pantone Living Coral υποδηλώνει πώς οι κοραλλιογενείς ύφαλοι παρέχουν καταφύγιο σε ένα ποικίλο καλειδιοσκόπιο χρώματος. ”

Χρώμα και φιλοξενία

Η Pantone λαμβάνει ήδη μέτρα για να φέρει το Living Coral σε ξενοδοχεία μέσω μιας εταιρικής σχέσης με το διάσημο εμπορικό σήμα του Marriott International’s Tribute Portfolio. Το Pantone Pantry by Tribute χαρτοφυλάκιο έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση Art Basel στο Miami Beach στο Royal Palm South Beach Miami Resort και θα ταξιδέψει στα νέα ξενοδοχεία Portfolio Tribute το 2019.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: Pantone announces color of the year