Tierra Chiloé Hotel & Spa

Tierra Chiloé Hotel & Spa

Η αειφόρος αρχιτεκτονική του Tierra Chiloé αντικατοπτρίζει τα παραδοσιακά τοπικά σπίτια, τα οποία είναι χτισμένα πάνω σε ξυλοπόδαρα πάνω από την επιφάνεια του νερού και τονίζει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απόψεις των κοντινών νησιών και των μακρινών βουνών της ηπειρωτικής χώρας.

Tierra Chiloé Hotel & Spa

Με ζεστή ατμόσφαιρα και φιλική ομάδα προσωπικού, το ξενοδοχείο καλεί τους επισκέπτες να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και να ανακαλύψουν έναν πιο ήρεμο ρυθμό ζωής.

Tierra Chiloé Hotel & Spa Tierra Chiloé Hotel & Spa

Η επίσκεψη στο Chiloé επιστρέφει στο χρόνο με έναν απλούστερο τρόπο ζωής. Οι νησιώτες ζουν από τη γη και περνούν τους μύθους και τους θρύλους από γενιά σε γενιά. Το φαγητό παρασκευάζεται από προϊόντα τοπικών αγροκτημάτων, με εποχιακά προϊόντα και αλιεύματα της ημέρας. Οι χιλιανοί οίνοι συμπληρώνουν τα πιάτα και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι δραστηριότητες που προσφέρει το Tierra Chiloé Hotel & Spa περιλαμβάνουν βόλτες, πεζοπορίες, ιππασία και ιστιοπλοΐα σε ιδιωτικό σκάφος, καγιάκ και ποδηλασία. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τα απομακρυσμένα νησιά, να συναντήσουν τους ντόπιους και να εξερευνήσουν τις ιστορικές ξύλινες εκκλησίες του Ιησουιτών, οι οποίες είναι ανακηρυγμένες ως μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Tierra Chiloé Hotel & Spa

Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να συγκεντρωθούν γύρω από τα ζεστά τζάκια για να ανταλλάξουν ιστορίες και να παρακολουθήσουν τον έναστρο ουρανό.