The Westin Maldives Miriandhoo Resort

Westin Maldives

Το άνοιγμα του The Westin Maldives Miriandhoo Resort σηματοδοτεί ένα νέο κύμα ευημερίας στην όαση του τροπικού αρχιπελάγους.

Westin Maldives

Η Westin Hotels & Resorts ανακοίνωσε πρόσφατα το αναμενόμενο άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου της μάρκας στη Δημοκρατία των Μαλδίβων με την έναρξη λειτουργίας του The Westin Maldives Miriandhoo Resort. Αναπτύχθηκε από την Belluna Co. Ltd, την Capital PLC, και  το Westin Maldives Miriandhoo Resort προβάλλει την ευελιξία της μάρκας Westin στην όαση των Μαλδίβων.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της μάρκας Westin στις Μαλδίβες, ενισχύοντας την παρουσία μας στην περιοχή”, δήλωσε ο Mike Fulkerson, Αντιπρόεδρος  Μάρκετινγκ, της Marriott International Asia Pacific. “Το άνοιγμα του The Westin Maldives Miriandhoo Resort αποτελεί σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας υπογραμμίζοντας μια μεταβαλλόμενη και ουσιαστική πρόταση ευεξίας για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι δίνουν ολοένα και μεγαλύτερη προτεραιότητα στην ευημερία”.

Σε μια όμορφη κοραλλιογενή νησίδα στο Baa, σε μια τοποθεσία προστατευόμενη της UNESCO Biosphere Reserve, οι επισκέπτες του The Westin Maldives Miriandhoo Resort θα ζήσουν μια γαλήνια απόδραση με απεριόριστη θέα στον ωκεανό και την παρθένα τιρκουάζ λιμνοθάλασσα. Από την πιο επιθυμητή τοποθεσία του atoll, οι επισκέπτες βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από ορόσημα και αξιοθέατα, όπως ο κόλπος Hanifaru, ο οποίος είναι γνωστός για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των ακτίνων manta παγκοσμίως.

“Προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας για να ανακαλύψουμε τη γοητεία των Μαλδίβων, ενώ ταυτόχρονα να απολαύσουμε το απαράμιλλο επίπεδο εξυπηρέτησης”, δήλωσε ο Brendan Corcoran, Γενικός Διευθυντής του The Westin Maldives Miriandhoo Resort.

Το design του θέρετρου εμπνέεται από τον ωκεανό με μια οραματική προσέγγιση για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Όλα τα στοιχεία του design του θέρετρου εμπνέονται από το περιβάλλον από τη χρήση φυσικών υλικών, όπως τα μοναδικά κελύφη για την κίνηση και τη ροή της θαλάσσιας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων χελωνών και των καρχαριών, των φαλαινών, παρέχοντας στους επισκέπτες μια σύνδεση με την εξαιρετική φυσική γοητεία της περιοχής. Ένα βλέμμα και μόνο στο The Westin Maldives Miriandhoo Resort αποκαλύπτει ένα περίγραμμα με τη μορφή ενός ψαριού πάνω στο οποίο τοποθετούνται τα κτίσματα, μια ξεχωριστή αντανάκλαση της ομορφιάς της γύρω θαλάσσιας ζωής, ενώ η αποβάθρα άφιξης είναι δομημένη έτσι ώστε να μοιάζει με τα κύματα των ωκεανών.

Το Westin Maldives Miriandhoo Resort διαθέτει 70 βίλες και σουίτες, 41 στο νησί και 29 υπεράκτιες. Κάθε βίλα είναι διαμορφωμένη με μια οικολογική διπλή στέγη για να δημιουργηθεί ο τέλειος φυσικός αερισμός. Τα εξωτερικά ντουλάπια τροπικών δασών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα. Τοποθετημένες πάνω από τη θάλασσα σε ξυλοπόδαρα και με έκταση περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, οι σουίτες είναι από τις μεγαλύτερες που ένα θέρετρο έχει να προσφέρει στην περιοχή του Baa Atoll.

Το Westin Maldives Miriandhoo Resort παρουσιάζει, ακόμη, και τρεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, ενώ διαθέτει επίσης το σπα του Westin, το Heavenly Spa by Westin με τις πιο σύγχρονες θεραπείες ομορφιάς. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να παραμείνουν δραστήριοι όλο το 24ωρο με το WestinWORKOUT Fitness Studio που εκτείνεται σε δύο επίπεδα που διαθέτουν μηχανές βάρους, ελεύθερα βάρη και εξοπλισμό, εξωτερική πισίνα και χώρο αναψυχής με γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ. Φυσικά, το Westin Maldives Miriandhoo Resort είναι επίσης καλά εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει μοναδικές τελετές, συνεδριάσεις και εκδηλώσεις με τους πολυλειτουργικούς χώρους εκδηλώσεων.