Cache House, Jackson Hole

Το Cache House, ένας νέος ξενώνας υψηλής αισθητικής που θα προσφέρει την πρώτη δροσερή, αλλά προσιτή επιλογή διαμονής για την πολυτελή πόλη σκι.

Σχεδιασμένο από την εταιρία Studio Tack (που βρίσκεται πίσω από τα ξενοδοχειακά έργα όπως το Scribners, το Sound View κ.λπ.) και βρίσκεται πίσω από το Anvil Hotel, η νέα ιδιοκτησία προσφέρει δυο κτήρια, πλήρη και “βασιλικά” με κουκέτες, μπάνια κλπ.

 

Ευκολίες Bigelow, καθώς και ένα λόμπι lounge με κοινόχρηστο καθιστικό. Εστιάζοντας στον σύγχρονο εξερευνητή και εμπνευσμένο από τις κουκέτες του παρελθόντος, η ιδέα εισάγει μια νέα βάση για τους επισκέπτες του Jackson Hole.

Εγκατεστημένο στην καρδιά του Jackson Hole, Wyoming, το Cache House είναι το ιδανικό σημείο από όπου μπορεί κανείς  να ανακαλύψει την τοποθεσία.

Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Διαθέτει δύο κοινόχρηστες κατοικίες με 50 κουκέτες και ένα ευρύχωρο λόμπι.

Το Cache House προσφέρει στους ταξιδιώτες μια ευκαιρία για κοινές εμπειρίες και στιγμές ηρεμίας χωρίς να θυσιάζει την άνεση και την ποιότητα (σε προσιτό εύρος τιμών).

Σχεδιασμένο με σκεπτικισμό από την εταιρία Studio Tack με έδρα το Μπρούκλιν, ο σχεδιασμός των κοινόχρηστων καταλυμάτων και των δημόσιων χώρων είναι φωτεινός και μινιμαλιστικός στην αισθητική τους, αλλά λειτουργικός στην προσέγγισή του.

Το λόμπι, είναι  όμορφα επιπλωμένο με ethnic φωτισμό και επίπλωση, που προσφέρει προγραμματισμό για να προσελκύσει στην κοινότητά του ταξιδιώτες.

Στα κοινόχρηστα καταλύματα, τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερα κλινοσκεπάσματα και εξαιρετικά λειτουργικές λεπτομέρειες, όπως ενσωματωμένη κλειδωμένη αποθήκευση, μεμονωμένους ανεμιστήρες, φώτα, και κουρτίνες για περισσότερη ιδιωτικότητα, ο επισκέπτης θα νιώσει σαν στο σπίτι του.

Όλες οι πτυχές του Cache House δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν στους ταξιδιώτες ένα μέρος για να ξεκουραστούν και να βρουν την ελευθερία να εξερευνήσουν τα πάντα γύρω τους.