Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel

Η ιδιοκτησία των εικονικών παλατιών, Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel, εισάγει πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, σουίτες και βελτιωμένες εγκαταστάσεις.

Al Bustan Palace

Χαρακτηρίζοντας μια νέα εποχή στην κληρονομιά του, το Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel ανοίγει ξανά μετά από μια περίοδο εκτεταμένων βελτιώσεων και ανακαινίσεων που περιλαμβάνει επανασχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, ανανεωμένες εμπειρίες Ritz Kids και νέες γαστρονομικές επιλογές. Ένα μοναδικό σύμβολο της ομορφιάς και της φιλοξενίας του Ομάν, το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών και του σύγχρονου ταξιδιώτη, προσφέροντας νέες και εμπνευσμένες εμπειρίες που γεφυρώνουν την κληρονομιά με την τεχνολογία αιχμής και το μοντέρνο σχεδιασμό.

Al Bustan Palace

“Το Ομάν συνεχίζει να καλωσορίζει ρεκόρ διεθνών επισκεπτών χάρη στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης για τον σύγχρονο παγκόσμιο ταξιδιώτη που τιμά και γιορτάζει το όμορφο φυσικό περιβάλλον, τον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία μας”, σχολίασε ο H.E. Η Maitha bint Saif Al Mahrouqi, Υφυπουργός του Υπουργείου Τουρισμού του Σουλτανάτου του Ομάν. “Η ανακαίνιση του Al Bustan Palace υποστηρίζει πλήρως αυτό το όραμα και είμαστε σίγουροι ότι το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία του Σουλτανάτου”.

Το Royal Court Affairs στο Ομάν πραγματοποίησε το σχεδιασμό των περισσότερων έργων ανακαίνισης, ενώ η φημισμένη πολυτελής εταιρία σχεδιασμού WATG και το συνεργαζόμενο στούντιο design Wimberly Interiors παρείχαν κάποια άλλη αρχιτεκτονική και εσωτερική ανακαίνιση. Πέρα από έναν εξαιρετικό μετασχηματισμό, τα δωμάτια και οι σουίτες του Palace συνδυάζουν άψογα τη διακόσμηση που εμπνέεται από τον πολιτισμό και την κληρονομιά του Ομάν με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής. Ενώ τα δωμάτια διατηρούν την αρχική τους κομψότητα, ένα βελτιωμένο επίπεδο σύγχρονης πολυτέλειας παρέχεται τώρα από πλούσια έπιπλα, πλούσια υλικά και ουδέτερους μεταλλικούς τόνους. Το νέο καλλιτεχνικό έργο αποτίει φόρο τιμής στους τεχνίτες του Ομάν με σύγχρονες ψηφιακές εκτυπώσεις που περιλαμβάνουν εικόνες παραδοσιακών ασημένιων ειδών του Ομάν, κοσμήματα, χαντζάρ και γλάστρες.

Μια ποικιλία γευστικών εμπειριών μπορεί τώρα να απολαύσει κάθε επισκέπτης και στις όχθες του κόλπου του Ομάν. Με μια προσφάτως ανεπτυγμένη βεράντα δύο επιπέδων που προσφέρει εκθαμβωτική θέα στην πεντακάθαρη πισίνα υπερχείλισης και τον ωκεανό, το Al Khiran Kitchen αναδεικνύει καλύτερα την φυσική ομορφιά της χώρας, παράλληλα με κουζίνα που προβάλλει τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα και γεύσεις από αγροκτήματα σε ολόκληρο το Σουλτανάτο. Το Beach Pavilion Bar & Grill καταγράφει το πνεύμα της γύρω θάλασσας με μια εκτεταμένη γέφυρα με θέα στη θάλασσα και διαθέτει απλά, αλλά κομψά, τοπικά εμπνευσμένα πιάτα με θαλασσινά.

Το Grand Ballroom και οι αίθουσες συσκέψεων έχουν επίσης υποστεί ανακαίνιση, καθιστώντας το Al Bustan Palace τον πρωταρχικό προορισμό του Μασκάτ για τους πιο διάσημους γάμους και εκδηλώσεις. Η νέα εμπειρία συμβάντων δημιουργήθηκε για να αγγίξει τις πέντε αισθήσεις των επισκεπτών και ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία με την καλύτερη φιλοξενία της περιοχής, παράλληλα με τη θρυλική υπηρεσία Ritz-Carlton.