AC Hotel Phoenix Biltmore

AC

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης Biltmore, το AC Hotel Phoenix Biltmore είναι ένα από τα πιο γνωστά μέρη της νυχτερινής ζωής της πόλης και πραγματικά δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε για το που θα πάτε να γευματίσετε ή να απολαύσετε το ποτό σας.

AC

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε το δεύτερο AC Hotel μας σε αυτόν τον ακμάζοντα πολιτιστικό προορισμό του Phoenix”, δήλωσε ο Benoit Racle, Global Brand Leader, AC Hotels by Marriott. “Από τη θαυμάσια τοποθεσία έως τη σύγχρονη τέχνη και την αρχιτεκτονική, το AC Hotel Phoenix Biltmore θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το επίκεντρο του χάρτη για τους ντόπιους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους”.

Ο Rick Mansur, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Azul Hospitality Group, πρόσθεσε: “Το AC Hotel είναι μια προσδοκώμενη προσθήκη για την περιοχή Biltmore του Φοίνιξ. Πιστεύουμε ότι η εξελιγμένη άνεση και το δυναμικό περιβάλλον που προσφέρονται θα προσελκύσουν τους απαιτητικούς ταξιδιώτες που θέλουν να συνδεθούν με τον πολιτισμό της πόλης. ”

Το AC Hotels by Marriott ιδρύθηκε το 1998 ως όραμα από τον Ισπανό ξενοδόχο Antonio Catalan και δημιουργήθηκε με την πεποίθηση ότι κάθε πτυχή της εμπειρίας του ξενοδοχείου θα πρέπει να έχει μια προσεκτική απάντηση στο “γιατί”; Η AC Hotels επεξεργάζεται τα περιττά στοιχεία, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επικεντρωθούν στο τι είναι σημαντικό για αυτούς. Το AC Hotel Phoenix Biltmore θα φιλοξενήσει όσους είναι συνεχώς εν κινήσει μέσα από το κομψό ευρωπαϊκό εμπνευσμένο αισθητικό, πρωτοποριακό προγραμματισμό ποτών και τροφίμων και την έξυπνη εξυπηρέτηση.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε τις πόρτες μας και εισάγουμε τους επισκέπτες και τους ντόπιους στην εμπειρία του AC Hotel”, δήλωσε ο David Belk, Γενικός Διευθυντής. “Οι επισκέπτες θα αγαπήσουν αυτήν την τοποθεσία, που περιβάλλεται από μερικές από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό, ψώνια και διασκέδαση στην κοιλάδα, ενώ οι τοπικοί προστάτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαύσουν την άνεση ενός σύγχρονου και άνετου χώρου συγκέντρωσης”.

Το AC Lounge, όπου η συνεργασία συναντά την χαλάρωση, χρησιμεύει ως ιδανικός χώρος συνεργασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και κοινωνικός κόμβος τη νύχτα. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με μοναδικά κοκτέιλ. Ο χώρος του Lounge διευρύνεται απρόσκοπτα σε εξωτερικούς χώρους, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να συγκεντρωθούν δίπλα κάτω από τα φώτα της νύχτας και τον ουρανό της ερήμου.

Η Βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου AC παρέχει ένα ήσυχο χώρο για να διαβάσει κανείς την συλλογή των εμπνευσμένων τίτλων  βιβλίων που κοσμούν τα ράφια, με θέματα από τη σύγχρονη τέχνη μέχρι το design. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν δωρεάν υπολογιστές και εκτυπωτές σε αυτήν την περιοχή, διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως ακριβώς με τα παραδοσιακά επιχειρηματικά κέντρα αυτοεξυπηρέτησης.

Με περισσότερα από 5.000 τετραγωνικά πόδια ευέλικτου χώρου συσκέψεων και εκδηλώσεων, το AC Hotel Phoenix Biltmore μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες και εκδηλώσεις μέχρι 150 ατόμων. Το ακίνητο διαθέτει τέσσερις ευπροσάρμοστους χώρους συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένου ενός Room Board, παρέχοντας πολλές επιλογές ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες μιας εκδήλωσης.

Το φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα αξιοζήλευτο γυμναστήριο με θέα στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου και στο σαλόνι.

Οι δωρεάν παροχές για τους επισκέπτες περιλαμβάνουν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο και έξυπνες τηλεοράσεις στο δωμάτιο, πρόσβαση στο Netflix, YouTube, Pandora και σε άλλους κορυφαίους προγραμματιστές. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης την πολυτέλεια του check-in / check-out κινητής τηλεφωνίας και της εισαγωγής κλειδιού μέσω της προσωπικής τους συσκευής τηλεφώνου