Το κρεβάτι είναι το κέντρο της ξενοδοχειακής εμπειρίας!

κρεβάτι

Το πιο σημαντικό μέρος του ξενοδοχείου είναι, βεβαίως, το υπνοδωμάτιο και κατ’ επέκταση το κρεβάτι. Οι σχεδιαστές μπορούν να μιλήσουν για διαφορετικές πρακτικές και στυλ και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό design, αλλά ολόκληρος ο σκοπός ενός ξενοδοχείου είναι να προσφέρει ένα κρεβάτι για τη νύχτα για τον ταξιδιώτη, είτε είναι τουρίστας είτε επιχειρηματίας.

κρεβάτι

Εντούτοις, η εκπληκτική εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου μπορεί να συντελέσει σε έναν καλό ύπνο και αυτό, προφανώς, χρειάζεται ένα εξίσου καλό υπνοδωμάτιο και κρεβάτι.

Ένας επισκέπτης πρέπει να αισθάνεται μοναδικά καθώς βρίσκεται στο κρεβάτι ενός υπνοδωματίου. Αυτό δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τις απολαύσεις του συντρόφου του, ούτε με τα προγράμματα στην τηλεόραση δωματίου, ούτε το στυλ και το ντεκόρ. Αυτό το αίσθημα πρέπει να προέρχεται από το ίδιο το κρεβάτι.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τη δημιουργία μοναδικών επίπλων για το υπνοδωμάτιο, με το κρεβάτι να είναι στο επίκεντρο, από πολλές και μεγάλες ομάδες ενδιαφέροντος. Το κρεβάτι, λοιπόν, παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αλυσίδων φιλοξενίας και η εμπειρία του ύπνου βελτιώνεται σημαντικά από το πολυποίκιλο μενού μαξιλαριών που προσφέρουν τα περισσότερα ξενοδοχεία σήμερα – μεγάλα και μικρά, παχιά και λεία, μαλακά και σκληρά, αντιμικροβιακά, με φτερά, υποαλλεργικά κλπ. Ορισμένα ξενοδοχεία, μάλιστα, προσφέρουν μπουκάλια ζεστού νερού ή ακόμη και θερμοφόρες για τον ύπνο.

Η επιλογή του κρεβατιού σε ένα ξενοδοχείο συνήθως περιορίζεται σε μονόκλινα ή δίκλινα, αν και ένας φιλοξενούμενος μπορεί να πιέσει για ένα διαφορετικό στρώμα, αν επιμείνει. Οι στρώσεις ενός στρώματος είναι από διαφορετικό υλικό – το συνθετικό υλικό είναι κοινό και το φυσικό στοιχείο είναι πολύ λιγότερο. Τα φυσικά υλικά επιτρέπουν στο σώμα να «αναπνεύσει», ενώ οι τεχνητές ίνες (όπως τα πλαστικά προστατευτικά στρώματος) μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστη υπερθέρμανση ή συγκράτηση του ιδρώτα.