Το ξενοδοχείο Martinez ανοίγει ξανά στις Κάννες, συμμετέχοντας στην οικογένεια Hyatt

Η Hyatt Hotels ανακοίνωσε στις αρχές Μαΐου την μεγάλη αναδημιουργία του Hotel Martinez στις Κάννες, το οποίο, πλέον, θα ανήκει στην οικογένεια της σειράς The Unbound by Hyatt, ύστερα από τεράστιες ανακαινίσεις και πλήρη ανασχεδιασμό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περίφημη Boulevard de la Croisette, προσφέρει 409 δωμάτια και αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ξενοδοχεία στην Γαλλική Ριβιέρα, την πλούσια τόσο σε πολιτισμό όσο και ιστορία.

Τα 409 δωμάτια και σουίτες πλήρως ανακαινισμένα, διαθέτουν ως μοναδική θέα την πόλη των Καννών και τη Μεσόγειο θάλασσα. Το σύγχρονο εσωτερικό design αντικατοπτρίζει την δεκαετία του 1930, με κάθε δωμάτιο να διαθέτει λευκή επίπλωση και απαλές πινελιές μπλε του ουρανού ή απαλού κίτρινου, πινελιές που δημιουργούν μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι ιδιωτικές σουίτες des Oliviers και Penthouse προσφέρουν μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βεράντες της Ευρώπης με θέα στη θάλασσα.

Ως μέρος μιας συλλογής μοναδικών και ανεξάρτητων ακινήτων, αυτό το ορόσημο της δεκαετίας του 1930 φιλοξένησε μερικούς από τους σημαντικότερους επισκέπτες του κόσμου, προσφέροντας την ιδανική τοποθεσία για να απολαύσει κανείς τις Κάννες, συμπεριλαμβανομένου του Palais des Festivals. Κάθε πτυχή της αναδημιουργίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου αποδίδει φόρο τιμής στο περίφημο παρελθόν του, ενώ δημιουργεί σταθερές βάσεις για το μέλλον. Ο αρχιτέκτονας Pierre- Yves Rochon συνδυάζει το αυθεντικό στυλ Art Deco του ξενοδοχείου με σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό που εμπνέεται από τα χρώματα της Γαλλικής Ριβιέρα και τον τρόπο ζωής της Μεσογείου.

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Version Originale, ένα εστιατόριο που σερβίρει αυθεντικά τοπικά πιάτα με μικρές δημιουργικές αλλαγές, το Le Martinez Bar, που προσφέρει μια γιορτινή και γοητευτική ατμόσφαιρα, καθώς και το LE Jardin du Martinez, μια τραπεζαρία με μεσογειακό κήπο. Όλα αυτά έρχονται να περιβάλλουν με μοναδικό τρόπο το La Palme d’Or, το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο με τον chef Christian Sinicropi.

Πέραν των εστιατορίων και των άλλων χώρων εστίασης, το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας, καθώς και τεράστιους συνεδριακούς χώρους, ενώ όλοι οι χώροι και οι εγκαταστάσεις κινούνται στο πλαίσιο του βιώσιμου τουρισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.