Η Autograph Collection Hotels ανοίγει το RYSE στην καρδιά της Σεούλ!

RYSE

Η Autograph Collection Hotels, η ξεχωριστή αυτή συλλογή της Marriott International  με τα ξεχωριστά και ανεξάρτητα ξενοδοχεία, ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία του RYSE στο Hongdaee της Σεούλ. Το RYSE θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της σειράς στη Σεούλ  και θα συμπλέει με τα υπόλοιπα στοιχεία του χαρτοφυλακίου της.

RYSE

Το ξενοδοχείο αυτό είναι σχεδιασμένο από τον παγκοσμίως γνωστό Michaelis Boyd, με τους εσωτερικούς χώρους να βρίσκονται σε μια μόνιμη αντίθεση ενεργητικά. Το γυμνό σκυρόδεμα και το βιομηχανικό μέταλλο  συναντά το γυαλιστερό ροζ δάπεδο και τα βασιλικά έργα τέχνης. Όλα τα έργα τέχνης  του ξενοδοχείου ξεκινούν από μια μοναδική υπαίθρια τοιχογραφία και συνεχίζουν μέσα στο λόμπι, όπου πραγματοποιούνται εκθέσεις με κρεμαστά γλυπτά.

RYSE

Το RYSE διαθέτει 272 δωμάτια, εκ των οποίων 14 σουίτες, κάθε ένα από τα  έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει ένα μοναδικό έργο τέχνης, μέρος της συλλογής που διαθέτει το ξενοδοχείο.  Ορισμένες σουίτες μάλιστα έχουν σχεδιαστεί  και διαμορφωθεί από εξαιρετικούς δημιουργούς όπως ο φωτογράφος Laurent Segretier και ο  καλλιτέχνης Charles Munka.

Το ξενοδοχείο, ακόμη, διαθέτει ένα καθημερινό gourmet  εστιατόριο το οποίο συνδυάζει το street food  της Ταϊλάνδης σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με αυθεντικές πικάντικες και φρέσκες γεύσεις κατευθείαν από την Μπανγκόκ. Ακόμη, 3 μπάρμαν από το πιο δημοφιλές μπαρ της Σεούλ συνεργάζονται εδώ για να εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη στο μπαρ του τελευταίου ορόφου, ενώ ο τελευταίος θα απολαμβάνει της μοναδική θέα με συντροφιά το ποτό του και την αντίστοιχη μουσική.

RYSE

Τέλος, το RYSE διαθέτει ένα μοναδικό γυμναστήριο τεραστίων διαστάσεων, μπουτίκ ρούχων και αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδριάσεων που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα. Όλα αυτά φτάνουν σε μια αίθουσα που λειτουργεί ως  gallery μοναδικών έργων τέχνης, όπου ο επισκέπτης θα μπορέσει να θαυμάσει την σύγχρονη καλλιτεχνία.

RYSE

RYSE