Νέο Delta Hotel by Marriott στο Dallas Fort Worth Metroplex

delta

Η Marriott International ανακοίνωσε το επίσημο μεγάλο άνοιγμα του Delta Hotels by Marriott Dallas Allen & Watters Creek Convention Center. Το πρώτο από τα εμπορικά σήματα Delta Hotels στην περιοχή DFW και το πρώτο νέο κτίριο στη Βόρεια Αμερική, το Delta Hotels by Marriott Dallas Allen & Watters Creek Convention Center διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσα χορού και συνεδριακού χώρου, 300 δωμάτια και σουίτες και ένα εστιατόριο από τον διασημότερο Chef Stephan Pyles.

Αυτό το νέο άνοιγμα του ξενοδοχείου ξεκινάει το έτος για την μάρκα Delta Hotels που επικεντρώνεται στη συνεχιζόμενη παγκόσμια ανάπτυξη. Το Delta Hotels by Marriott Dallas Allen & Watters Creek Convention Center είναι μια σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μεταξύ της Altera Development και της πόλης Allen του Τέξας. Το ακίνητο διοικείται από την Benchmark – μια Εταιρεία Παγκόσμιας Φιλοξενίας.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε αυτό το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στην οικογένεια Delta Hotels”, δήλωσε η Jennifer Mclennan, Global Leader Brand Delta Hotels by Marriott. “Γνωρίζουμε ότι οι επισκέπτες μας είναι έμπειροι ταξιδιώτες που ψάχνουν για μια απρόσκοπτη εμπειρία και γι ‘αυτό είμαστε επικεντρωμένοι στη μεγιστοποίηση των βασικών ταξιδιωτικών στοιχείων που χρειάζονται οι επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Η απλοποιημένη εξυπηρέτηση της μάρκας και η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνουν τα ξενοδοχεία μας ακριβώς αυτά όπου οι επισκέπτες θέλουν να είναι για τα επαγγελματικά τους ταξίδια, για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και κάθε άλλο”.

Ένα μεγάλο συμπλήρωμα στο χαρτοφυλάκιο της Marriott International, η μάρκα Delta Hotels by Marriott βασίζεται στην απλότητα και εστιάζει στην τελειοποίηση των μικρών λεπτομερειών που κάνουν μεγάλη διαφορά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Το design και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση είναι μόνο μερικά από αυτά τα στοιχεία που οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν στο Delta Hotels by Marriott.

Το Delta Hotels by Marriott Dallas Allen & Watters Creek Convention Center βρίσκεται στο κόμβο του Allen και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και την ψυχαγωγία στο Watters Creek στο Montgomery Farm. Βρίσκεται λίγο βόρεια του Ντάλας από την εθνική οδό των ΗΠΑ 75, και συνδυάζει τις ανέσεις μεγάλων πόλεων με τη φιλοξενία της μικρής πόλης Texan.