Η Renaissance Hotels φτάνει στο Mexico

Renaissance

Το Renaissance Cancún Resort & Marina ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης του Κανκούν με θεατρικό σχεδιασμό που ενσωματώνει χαριτωμένα την ιστορία των Μάγια.

Η Renaissance Hotels ανακοίνωσε, επίσημα, τη δημιουργία του Renaissance Cancún Resort & Marina, το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας που ανοίγει στο Μεξικό. Το αναμενόμενο θέρετρο αγκυροβολεί στη νέα μαρίνα στο Πουέρτο Κανκούν και συνδέει τους ταξιδιώτες τόσο με το τοπικό πνεύμα της γειτονιάς όσο και με τις παρθένες παραλίες του προορισμού να βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά μακριά.

Ο George Fleck, του παγκόσμιου μάρκετινγκ μάρκετινγκ και διαχείρισης, Renaissance Hotels, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον εορτασμό του Renaissance Cancún Resort & Marina και του αυθόρμητου υψηλού σχεδιασμού που αγκαλιάζει το DNA της περιοχής και δίνει στους επισκέπτες μια νέα αίσθηση του προορισμού”.

Με την καθοδήγηση του Estudio Lemus Arquitectos σε συνδυασμό με την Idea Asociados, ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου φέρνει μια σαφώς ξεχωριστή προσέγγιση στη μυθολογία των Μάγια, εμπνευσμένη από το ταξίδι που μια ψυχή πραγματοποιεί μετά το θάνατο μέσω των cenotes για να φτάσει στον μυστικιστικό κόσμο του Xibalbá. Το Renaissance Cancún Resort & Marina ευδοκιμεί από τις έντονες αντιθέσεις που δημιουργούνται από την υλικότητα, τις διαφορετικές υφές και τη δυναμική χρωματική παλέτα – μια βιτρίνα της εκλεπτυσμένης στρατηγικής σχεδιασμού της μάρκας, που αντικατοπτρίζει αυτό που προσφέρει σήμερα η μάρκα της Renaissance: μια αίσθηση έξυπνης θεατρικότητας και μια ανοιχτή πρόσκληση για εμπειρία κάτι διαφορετικό τόσο μέσα όσο και έξω από το ξενοδοχείο.

Το Renaissance Cancún Resort & Marina ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους που προσδίδουν στη γειτονιά ψυχή, με το περίεργο σχεδιασμό του. Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με εκπληκτική θέα στην Καραϊβική. Τα γλυπτά από μεταλλικά σύρματα που μοιάζουν με μαλάκια τονίζουν τις φυσικές ξύλινες πέτρες και τα γυαλισμένα κεραμικά σε όλο τον χώρο υποδοχής. Από την τέχνη που δημιουργούν οι ντόπιοι καλλιτέχνες μέχρι το τραπέζι μπιλιάρδου και τη γωνιά ανάγνωσης στους κοινόχρηστους χώρους, ο εσωτερικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου αναδιαμορφώνει το ιστορικό πλαίσιο του προορισμού με μια σύγχρονη ενέργεια. Το ξενοδοχείο διαθέτει 180 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 11 σουιτών, όλα με θέα στον ωκεανό, τη μαρίνα ή το γήπεδο του γκολφ.