Η Moxy Hotels επεκτείνεται με 6 νέα ξενοδοχεία

Moxy Hotels

Η Moxy Hotels, μέλος της Marriott International, συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλο το νοτιοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ με τα προσδοκώμενα ανοίγματα στοTennessee, Georgia και Kentucky.

Moxy Hotels

Η Moxy Hotels, η βιωματική ξενοδοχειακή μάρκα, επεκτείνεται στις Νοτιοανατολικές ΗΠΑ με το πρόσφατο άνοιγμα του Moxy Chattanooga Downtown και τα προσδοκώμενα ανοίγματα του Moxy Atlanta Midtown, του Moxy Memphis Downtown, του Moxy Nashville Vanderbilt στο Hillsboro Village, του Moxy Nashville Downtown και του Moxy Louisville. Το Moxy Chattanooga Downtown ήταν το πρώτο που άνοιξε τον Νοέμβριο, ενώ τα υπόλοιπα αναμένεται να ακολουθήσουν το 2019.

Με 35+ ξενοδοχεία που ανοίγουν σήμερα στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, η Moxy Hotels αναβιώνει με τόλμη την εμπειρία του ξενοδοχείου. Η μάρκα απευθύνεται στους νέους αλλά και τους νέους στην καρδιά και ενθαρρύνει τους επισκέπτες της να δουν τη ζωή με μια πιο παιχνιδιάρικη ματιά.

“Μετά το πρώτο μας ντεμπούτο στις ΗΠΑ το Μάιο του 2016, είμαστε ενθουσιασμένοι που η Moxy Hotels επεκτείνεται στις νοτιοανατολικές πόλεις που ενσωματώνουν τη διασκεδαστική και πνευματική συμπεριφορά της μάρκας”, δήλωσε ο Vicki Poulos, Διευθύνων Σύμβουλος του Global Brand, Moxy Hotels. “Έχουμε πετάξει το βιβλίο κανόνων του ξενοδοχείου για να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα αναδείξουν την τοπική γεύση και την ενέργεια των πόλεων που βρίσκονται μέσα από προσεγμένες πινελιές και τολμηρούς προγραμματισμούς”.

Το Moxy Hotels αγκαλιάζει πλήρως τον σημερινό ταξιδιώτη διασκέδασης με κομψά σχεδιασμένα δωμάτια τεχνολογίας. Ο σχεδιασμός και το στυλ της Moxy εξετάζονται σοβαρά και εκτελούνται παιχνιδιάρικα. Οι σημερινοί σύγχρονοι ταξιδιώτες προτιμούν να περνούν περισσότερο χρόνο σε δημόσιους χώρους, να δουλεύουν και να παίζουν. Έτσι, τα σαλόνια της Moxy γίνονται το κέντρο δραστηριότητας σε όλα τα ξενοδοχεία της μάρκας σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους επισκέπτες συναρπαστικούς τρόπους να δουλέψουν σκληρά και να δώσουν προτεραιότητα στο παιχνίδι. Από τον κοινόχρηστο δημόσιο χώρο NOW σε έξυπνα, ευέλικτα υπνοδωμάτια, η Moxy είναι ένας τολμηρός, εκπληκτικός σχεδιασμός για τον κοινωνικά εξωστρεφή, ενεργητικό καταναλωτή. Το στυλ διαθέτει μια βιομηχανική κομψή εμφάνιση και αισθητική από γυαλισμένο δάπεδο από σκυρόδεμα, εκτεθειμένες κολώνες σκυροδέματος και ανοιχτές οροφές.