- Γρ. Τάσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις στη στρατηγική μας προτεραιότητα»
- Ποικιλία, υγιεινή, νοστιμιά. Αυτό που πρέπει να μπορεί να κάνει σήμερα η βιομηχανία εστίασης.
- Διαβάστε το SYNEDRIO – Congress + Event Magazine and Guide no.52
- Το Xin Rong Ji άνοιξε έναν νέο χώρο στο China Huashang Financial Center, Chengdu, το οποίο είναι το πρώτο εστιατόριο της μάρκας στη Νοτιοδυτική Κίνα.
- Μια γεύση κόκκινου κρυμμένη στην καρδιά του Shenzhen
Hotel Design Magazine 05

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
ΑΡΘΡΑ
- Ο ρόλος του “παραγωγού” στο Design (Editorial) του Κωνσταντίνου Καραγκούνη
- Ex Silentio (Opinion) της Ελισάβετ Χιδίρογλου
- Η Οικονομία της Εμπειρίας του Αχιλλέα Μίχου
- Αρχιτεκτονικός Φωτισμός Ξενοδοχείων. Η Σημασία της Κατάλληλης Ατμόσφαιρας του Θεόδωρου Κοντορήγα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
- MYKONOS THEOXENIA, Μύκονος
- HOTEL KIERION, Καρδίτσα
- NAFS HOTEL, Ναύπακτος
- EAGLE’ S PALACE, Χαλκιδική
- EDEN ROC, Ρόδος
- DAIOS Luxury Living, Θεσσαλονίκη
- ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΟΓΓΑΣ, Σιδηροχώρι – Καστοριά
- SEMELI MOUNTAIN RESORT, Ελατοχώρι Πιερίας – Κατερίνη
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΝΗΙΟΝ”, Λευκάδα
- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΝΤΙΣΙ, Αστυπάλαια