Yule Mountain Boutique Hotel

Mountain

Το Yule Mountain Boutique Hotel, μια παλιομοδίτικη αγροικία που λειτουργούσε από ένα ζευγάρι αγροτών στο Taihuyuan, Lin’an, Hangzhou, είχε συγκεντρώσει εξαιρετική φήμη εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Ο τεράστιος αριθμός επισκεπτών, τόσο σε περιόδους αιχμής όσο και εκτός, οδήγησε την ιδιοκτησίες στην απόφαση για μετατροπή, ανακαίνιση και αναβάθμιση του φυσικού χώρου του αγροκτήματος. Στόχος ήταν η βελτίωση της συνολικής εμπειρίας που θα προσφερόταν στον κάθε επισκέπτη.

Το Studio Continuation, αφού δέχθηκε την πρόσκληση των ιδιοκτητών, ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης με στόχο την ιδιαίτερη, προσιτή και πολυτελή αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση.

 

Μέσα από την αναδιαμόρφωση του χώρου, τη διαμόρφωση της κυκλοφορίας, τη διείσδυση της διεπαφής, τη μετατροπή της δομής, και την προσαρμογή του εσωτερικού design, το αρχικά αγνοημένο τοπίο έγινε επιτέλους το κεντρικό χαρακτηριστικό τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού design του ξενοδοχείου.

Το boutique hotel  συνδυάζεται μοναδικά με το περιβάλλον και γίνεται μέρος της συμβίωσης με αυτό.

Mountain

Η ανακαίνιση του Yule Mountain boutique hotel πήρε περισσότερο από 2 χρόνια από τον σχεδιασμό μέχρι την επίσημη λειτουργία, γεγονός που ξέφευγε περισσότερο από 1 χρόνο από τον αρχικό προγραμματισμό. Αυτό επέτρεψε τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στην σχεδιαστική ομάδα να αντιληφθούν την δυσκολία την αναβάθμισης και ανακαίνισης ενός ήδη υπάρχοντος ξενοδοχείου και επέβαλλε αρκετές φορές νέες αναθεωρήσεις και προσαρμογές ανάλογα με τις απαιτήσεις της τοποθεσίας, του κλίματος και των αναγκών των δυνητικών πελατών.

Project name: The Overall Renovation of Yule Mountain Boutique Hotel
Architects: Continuation Studio / www.continuation-studio.com
Design Year & Completion year: 2016-2018
Chief designer: Jiu-Jiang Fan, Wen-Ting Zhai
Design Team- Team Members: Kai Yu, Kai-Xiong Chen, He Huang, Ting Li, Fu-Dong Sun, Shuang-Er Lu, Run-Jin Dong (intern)
Location: Taihuyuan, Lin’an, Hangzhou, Zhejiang
Area: Approx. 1100 m2
Photographers: Yi-Long Zhao, Hong-Fei Zhao, Jiu-Jiang Fan
Lighting design: Shanghai Pinko Lighting Design
Decoration design: Shenzhen Wenhua Design
Structure & construction: Xiao-Wen Neng’s team
Clients: Ju-Ping Xia, Yong-Shui Jiang
Brand: Wood veneer material: ancient wood, Other materials: Local

Mountain