Τάσεις φιλοξενίας: Αναπτύξτε τα “Φυσικά Περιουσιακά Στοιχεία”

Το 2020, η πανδημία σήμαινε σχεδόν πλήρη τροχοπέδη στα ταξίδια, και στην έκθεση τάσεων Global Wellness Summit που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, η τάση «Έτος επαναφοράς ταξιδιού» υποστήριξε ότι αυτή η μακρά παύση ταξιδιού έδωσε τόσο στους καταναλωτές όσο και στους προμηθευτές μια πρωτοφανή ευκαιρία να σκεφτούν διεξοδικά την επανεκκίνηση του ταξιδιού προς το καλύτερο.

Ένα Φυσικό Smackdown βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φιλοξενία – Αναπτύξτε τα “Φυσικά Περιουσιακά Στοιχεία”.

Αμέτρητες έρευνες έχουν δείξει πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συρρέουν στη θεραπευτική, κοινωνικά απομακρυσμένη φύση από την πανδημία: τα εθνικά πάρκα κατακλύστηκαν, τα στρατόπεδα εξαντλήθηκαν και εκατοντάδες ταξιδιωτικά άρθρα αφιερώθηκαν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της φύσης. Η άγρια ​​φύση απέκτησε μια εντελώς νέα αξία για τους ταξιδιώτες πριν από την πανδημία, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι το ρουστίκ δεντρόσπιτο ή η ιδιοκτησία γοητείας στην άγρια ​​φύση ξεπερνά το επιχρυσωμένο πολυτελές παλάτι-θέρετρο εδώ και χρόνια.

Η σύνδεση των ανθρώπων με τη φύση με όλο και πιο δημιουργικούς τρόπους είναι μια τεράστια, τρέχουσα τάση που θα επιταχυνθεί. Αν οι μελέτες δείχνουν ότι η φύση που προκαλεί δέος προσφέρει ισχυρά οφέλη ψυχικής ευεξίας, οι νέες ξενοδοχειακές μονάδες και προγράμματα σκέφτονται πέρα ​​από τα όρια της ιδιοκτησίας και αναζητούν πραγματικά εκπληκτικές εμπειρίες και σχεδιασμό της φύσης.

Πολλά από τα πρωτοποριακά ανοίγματα φιλοξενίας του 2021 αφορούν τη βαθιά βύθιση στη φύση, όπως το Explora El Chalten στην Παταγονία της Αργεντινής, με τις πεζοπορίες στον πάγο και την αναρρίχηση βράχου γύρω από το Εθνικό Πάρκο Los Glaciares. Οι άνθρωποι θέλουν πνευματική κολύμβηση στο δάσος, κολύμβηση με άγριο νερό και κολύμβηση με καταρράκτη, αστέρι με τον αστρονόμο της ιδιοκτησίας και όχι μόνο για «κατανάλωση» της φύσης, αλλά για να συμβάλουν στη διατήρησή της και άγριες ιδιότητες.

Κάθε ξενοδοχείο θα πρέπει να αναρωτιέται πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί πιο ουσιαστικά τα φυσικά του περιουσιακά στοιχεία σε αυτήν τη νέα «οικονομία της φύσης» – και φυσικά ακόμη και οι αστικές ιδιοκτησίες μπορούν να αγκαλιάσουν το βιοφιλικό σχεδιασμό και να φέρουν τη φύση σε εσωτερικούς χώρους και συχνά να μετακινούν θεραπείες, προγράμματα γυμναστικής και ευεξίας στη φύση. Οι συναρπαστικές ψυχικές εμπειρίες και οι εμπειρίες με γνώμονα τους ειδικούς που συνδέουν τους ανθρώπους είναι πρόσφατα χρήσιμες και πρέπει να τους δοθεί η προσοχή που λαμβάνουν τα σπα και τα γυμναστήρια.

Πηγή: Susie Ellis, Global Wellness Summit