Οι καλύτερες τάσεις tech design ξενοδοχείων

Καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, λαχταρούν για ισορροπία και αναζητούν μια απόδραση από τo άγχος και τις ανησυχίες της καθημερινής ζωής. Για να κατανοήσουμε την καλύτερη τεχνολογία σχεδιασμού ξενοδοχείων που εμφανίστηκε καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας, εδώ είναι οι 3 κορυφαίες τάσεις.

  1. Ένας καθαρός, άνετος τρόπος ζωής είναι ζωτικής σημασίας σήμερα καθώς οι καταναλωτές πλοηγούνται στον Νέο Κανονικό Τρόπο Ζωής που προκύπτει από την πανδημία COVID-19. Πολλές μάρκες παρουσίασαν νέα προϊόντα υγιεινής χρησιμοποιώντας φωτισμό UV, ενώ υπήρχε επίσης έμφαση στους προσωπικούς χώρους φιλτραρίσματος αέρα.
    Μέχρι στιγμής έχουμε δει δεκάδες συσκευές καθαρισμού, από αντιμικροβιακά σακίδια έως ρομπότ υπεριώδους ακτινοβολίας UV. Υπάρχουν φορητά καθαριστικά υπεριώδους φωτός για το αυτοκίνητό σας, για τα γυαλιά σας ή για οτιδήποτε άλλο.
    Μια άλλη τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό είναι το eWater ή το ηλεκτρολυμένο νερό. Το eWater είναι ένας πολύ γνωστός καθαριστικός παράγοντας, ο οποίος μειώνει την ανάγκη για σκληρές χημικές ουσίες καθαρισμού. Το ηλεκτρολυμένο νερό παράγεται με ηλεκτρόλυση των ιόντων χλωρίου σε συνηθισμένο νερό βρύσης. Είναι εντελώς απαλλαγμένο από πρόσθετα χημικά και σκληρούς καθαριστικούς παράγοντες.
  2. Εάν η πανδημία μας έχει διδάξει κάτι, είναι πιθανό να αγγίζουμε τα πράγματα λιγότερο συχνά, τουλάχιστον έως ότου όλοι έχουν εμβολιαστεί. Σήμερα, οι καταναλωτές ανησυχούν έντονα για τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών όταν επισκέπτονται ξενοδοχεία, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, σχολεία, γραφεία και άλλες εγκαταστάσεις. Οι επισκέπτες θέλουν την ασφάλεια να γνωρίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια προϊόντα χωρίς να ανησυχούν αν θα έρθουν σε επαφή με τον Covid-19.
  3. Πέρυσι, είδαμε τον αέρα του ντους με ενεργοποίηση Alexa από τον Kohler. Το 2021, η μάρκα μπάνιου επέστρεψε με ένα ντους του μέλλοντος. Μέσα σε αυτό, παρουσιάστηκε το Bathness Bath – μια τετράγωνη μπανιέρα που συνδυάζει φως, ομίχλη και αρωματοθεραπεία για να δημιουργήσει μια εμπειρία σπα. Επιπλέον, και επιστρέφοντας στο «καθαρό σχέδιο», υπήρχε μια πληθώρα προϊόντων χωρίς άγγιγμα, όπως τουαλέτες ντους και βρύσες.
    Το Themis είναι ο νέος μικρός, συνδεδεμένος καθρέφτης CareOS που λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός ευεξίας. Προσφέρει πατενταρισμένη, παιχνιδιάρικη επαφή χωρίς επαφή, με έναν μοναδικό συνδεδεμένο καθρέφτη που ασχολείται με την προσωπική φροντίδα, την ομορφιά, την πρακτική ζωή και ολόκληρο το φάσμα της ευεξίας, συμπεριλαμβανομένης της «ψυχικής ευεξίας», της υγιεινής και της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε τα βιομετρικά σας στοιχεία οπουδήποτε στο smartphone σας με τη συνοδευτική εφαρμογή.

ΠΗΓΗ: Event Τεχνολογίας CES 2021