Η Marriott International υπέγραψε συμφωνία για το St. Regis Brand στο Ομάν

Ομάν

Το έργο St. Regis αναμένεται να φέρει 271 πολυτελή δωμάτια και 170 επώνυμες κατοικίες στο Muscat, του Ομάν.

Η Marriott International, ανακοινώνει ότι έχει υπογράψει συμφωνία με την Alfardan Group για να εισαγάγει το εικονικό σήμα St. Regis στο Ομάν.

Το ξενοδοχείο St. Regis Al Mouj Muscat Resort αναμένεται να ανοίξει το 2022, με 271 δωμάτια, και σχεδιάζεται να αναπτυχθεί σε ένα προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο που συμπλέει με τον τρόπο ζωής του προορισμού αναψυχής του Ομάν, Al Mouj Muscat. Το project περιλαμβάνει επίσης σχέδια για 170 επώνυμες κατοικίες.

“Η δημιουργία του St. Regis στο Ομάν είναι μια φυσική εξέλιξη για το χαρτοφυλάκιο της μάρκας, καθώς η μάρκα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και περιζήτητα εμπορικά σήματα πολυτελείας ξενοδοχείων στην περιοχή”, δήλωσε ο Alex Kyriakidis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Μέση Ανατολή & Αφρική για την Marriott International. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Alfardan Group για να φέρει αυτό το σημαντικό έργο στο Ομάν, ειδικά σε αυτή τη στρατηγική θέση σε ένα από τα πιο επιθυμητά waterplane masterplans στην πόλη του Muscat”.

Τα σχέδια για το St. Regis Al Mouj Muscat Resort δείχνουν ότι πρόκειται για ένα καταφύγιο για τους ταξιδιώτες αναψυχής, με πανοραμική θέα στον κόλπο του Ομάν προς τα εμπρός και καταπράσινα τοπία του γκολφ Al Mouj Muscat προς τα πίσω. Οι επισκέπτες αναμένεται να έχουν πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αναψυχής στην κοινότητα Al Mouj Muscat, συμπεριλαμβανομένης μιας προγραμματισμένης μαρίνας 360 θέσεων με ελκυστικές επιλογές λιανικής και τραπεζαρίας, καθώς και ένα clubhouse με δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ.

Το έργο περιλαμβάνει επίσης 170 επώνυμες κατοικίες, οι οποίες αναμένεται να περιλαμβάνουν ένα μείγμα διαμερισμάτων, ρετιρέ και εξοχικών κατοικιών. Οι κατοικίες αναμένεται επίσης να ολοκληρωθούν έως το 2022.

Η τοποθεσία προσφέρει την εγγύτητα τόσο για τους ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και για τους ταξιδιώτες αναψυχής, με την κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Μουσκάτ και το συνεδριακό κέντρο Muscat να βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η τοποθεσία βρίσκεται επίσης κοντά σε πλούσια πολιτιστικά αξιοθέατα του Ομάν.