Το εντυπωσιακό Solaz ανοίγει τον Ιούνιο στο Μεξικό

Στις αρχές Μαρτίου ανακοινώθηκε και επίσημα η δημιουργία του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου Solaz στην περιοχή Los Cabos, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο.

Το ξενοδοχείο θα αποτελεί μια παραθαλάσσια όαση και θα προσφέρει 128 δωμάτια εντός του χώρου του, αλλά και επιπλέον 21 εγκαταστάσεις. Το Solaz με θέα την θάλασσα Cortez αποτελεί το 7ο ξενοδοχείο της σειράς The Luxury Collection Hotels & Resorts στο Μεξικό, και θα προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες μια νέα απόδραση στην χερσόνησο Baja της Καλιφόρνια.

Εκλεπτυσμένο και φυσικά μοντέρνο, το Solaz και τα δωμάτιά του, οι εγκαταστάσεις του, το spa, το κέντρο ευεξίας, και τα εστιατόρια απευθύνονται σε ζευγάρια για ρομαντικές διακοπές, αλλά και σε οικογένειες και αποφασισμένους ταξιδιώτες, που ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Οι επισκέπτες, επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες ή να τις εμπλουτίσουν κάνοντας ιδιωτικό μάθημα με τον chef του ξενοδοχείου, ή να συνδυάσουν την περιπέτεια με τη γαστρονομία, ψαρεύοντας πάνω σε ένα ιδιωτικό yacht, με τον chef να ετοιμάζει το γεύμα τους. Η εμπειρία είναι σίγουρα μαγευτική και ατελείωτη, με τους επισκέπτες να μπορούν να εμβαθύνουν στην ιστορία της περιοχής να δουν τοιχογραφίες σε σπηλιές, και να ταξιδέψουν στο παρελθόν.

Το ξενοδοχείο Solaz εστιάζει τόσο στην εμπειρία του επισκέπτη όσο και στο εξαιρετικό design, συνδυάζοντας έτσι το μαγευτικό τοπίο με το μαρμάρινο στοιχείο, που υπάρχει παντού. Οι εγκαταστάσεις αντιπροσωπεύουν τη μίξη στοιχείων της βλάστησης της ερήμου με πετρώματα, γρανίτη, μάρμαρο και ξύλο, και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό γλυπτό. Κάθε δωμάτιο έχει φιλοτεχνηθεί ξεχωριστά και λεπτομερώς, ενώ οι η σουίτα είναι προσβάσιμη από ιδιωτική είσοδο και μονοπάτι και σύγχρονα έπιπλα και αυθεντικά έργα τέχνης τη στολίζουν.

Εντός των χώρων του Solaz υπάρχει και gallery στην οποία θα εκτίθενται σημαντικά έργα τέχνης που θα προέρχονται και θα σχετίζονται με την πολιτιστική παράδοση της περιοχής, εξυψώνοντας έτσι το design των εγκαταστάσεών του. Στη συλλογή αυτή των εκθεμάτων θα βρίσκεται και ένας σκελετός φάλαινας, συγκεκριμένα ένα κομμάτι αυτού, μια σειρά από ιστορικούς και αυθεντικούς χάρτες και πολλά ακόμη.

Από την άλλη πλευρά, το ξενοδοχείο εστιάζει και στην γαστρονομική εμπειρία, αφού θα προσφέρει 6 διαφορετικά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες και παραδόσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και τα μπαρ των εγκαταστάσεων. Και φυσικά, όταν πρόκειται για φαγητό, κρίνεται απολύτως απαραίτητο και το γυμναστήριο. Έτσι, στις εγκαταστάσεις θα συμπεριλαμβάνεται γυμναστήριο και ο επισκέπτης, εφόσον το επιθυμεί, θα λαμβάνει και την απαραίτητη βοήθεια από την ειδικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης του, ενώ στην πορεία θα μπορεί να επισκεφθεί το χώρο του spa για να χαλαρώσει. Τέλος, ένα ακόμη ορόσημο του ξενοδοχείου αυτού θα αποτελούν και οι τεραστίων διαστάσεων πισίνες του με διαφανές τέλος, ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι γίνονται ένα με την θάλασσα.