- Centro Gastronómico de Oaxaca: Το ROOTSTUDIO συνδυάζει αρχιτεκτονική και γαστρονομική κληρονομιά
- Γρ. Τάσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις στη στρατηγική μας προτεραιότητα»
- Ποικιλία, υγιεινή, νοστιμιά. Αυτό που πρέπει να μπορεί να κάνει σήμερα η βιομηχανία εστίασης.
- Διαβάστε το SYNEDRIO – Congress + Event Magazine and Guide no.52
- Το Xin Rong Ji άνοιξε έναν νέο χώρο στο China Huashang Financial Center, Chengdu, το οποίο είναι το πρώτο εστιατόριο της μάρκας στη Νοτιοδυτική Κίνα.
Διαβάστε το Hotel Design Magazine and Guide Spring / Summer 2023

Περιοδικό Hotel Design Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023, No.32
Περιοδικό για την Κατασκευή, την Ανακαίνιση, τη Διακόσμηση και τον Εξοπλισμό Ξενοδοχείων!
Παρουσιάσεις Ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, Τάσεις στο Ξενοδοχειακό Design, Νέα προϊόντα και υπηρεσίες για ξενοδοχεία
(από 14/3/2023)Κατεβάστε και Αποθηκεύστε το Τεύχος No 32, Δωρεάν, σε PDF (πατήστε εδώ)
Διαβάστε όλα τα Προηγούμενα Τεύχη του Hotel Design Magazine (πατήστε εδώ)
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
12 EDITORIAL Ξενοδοχείο & Rustic αισθητική
16 ΧΡΩΜΑΤΑ Τάσεις στα χρώματα για το 2023
30 ΦΥΤΑ Πώς να χρησιμοποιήσετετα φυτά στους κοινόχρηστους χώρους
38 PROPER HOTEL Los Angeles
46 THEOXENIA HOTEL Mykonos
52 ALKYON HOTEL Skiathos
60 CASA TO HOTEL Mexico
64 ACE HOTEL Toronto
72 SOMMERRO HOTEL Oslo
84 THE PINCH HOTEL Charleston
92 MARKET Τι πρέπει να μπορεί να κάνει σήμερα η βιομηχανία catering
98 INDEX Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων / Βρείτε Συνεργάτες