Το Taoxichuan Hotel ανοίγει στην Κίνα ως μέρος της The Unbound Collection by Hyatt

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια υψηλή εμπειρία επισκεπτών που αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά της κεραμικής χειροτεχνίας του Jingdezhen.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Taoxichuan Hotel, μιας πραγματικά μοναδικής προσθήκης στη The Unbound Collection by Hyatt. Το ξενοδοχείο 196 δωματίων έχει αναπτυχθεί ως μέρος της πολιτιστικής και δημιουργικής συνοικίας Taoxichuan στην καρδιά του κέντρου της Jingdezhen, προσφέροντας μια ξεχωριστή, εκλεπτυσμένη εμπειρία για τους πολλούς ταλαντούχους καλλιτέχνες και τους επισκέπτες.

 

Μια ζωντανή πόλη στη νότια επαρχία Jiangxi της Κίνας, η Jingdezhen είναι εμποτισμένη με το πνεύμα της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, καθώς οι κάτοικοι της πόλης παράγουν εξαιρετικές πορσελάνες που εκτείνονται πολλούς αιώνες και αυτοκρατορικές δυναστείες.

Ο πληθυσμός της πόλης αποτελείται από περισσότερους από 30.000 καλλιτέχνες, μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις καλλιτεχνικών ταλέντων στην Κίνα. Το Taoxichuan Hotel καλωσορίζει θερμά αυτά τα δημιουργικά άτομα, γεφυρώνοντας την ιστορία με μια νέα εποχή κεραμικής χειροτεχνίας που εκφράζεται μέσω του σύγχρονου σχεδιασμού εμπνευσμένου από την κεραμική κουλτούρα του Jingdezhen.

Σε βολική τοποθεσία, σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από τη λεωφόρο Ceramic Art Taoxichuan, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την αιώνια κληρονομιά της πόλης μαζί με μια νέα γενιά σύγχρονων κεραμικών σε ένα δυναμικό μείγμα μουσείων, γκαλερί, αγορών και καταστημάτων.

Η υπέροχη τοποθεσία του ξενοδοχείου περιβάλλεται επίσης από πολλά γραφικά σημεία και απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σιδηροδρομικό σταθμό Northern High και το αεροδρόμιο Luojia, τα οποία παρέχουν απευθείας σύνδεση με άλλες βασικές πόλεις της περιοχής.

Το Taoxichuan Hotel στεγάζεται σε τρία διασυνδεδεμένα κτίρια, τα οποία σχεδιάστηκαν από τους διάσημους Βρετανούς αρχιτέκτονες David Chipperfield, και φιλοξενεί 196 ευρύχωρα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων επτά σουιτών, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας μέσα από μια παλέτα ζεστών χρωμάτων και γήινων υφών από ξύλο, δέρμα, καμβά και κεραμικά πλακίδια.

Τα στοιχεία από τερακότα συνδέουν τους επισκέπτες με τη γη και τα μπλε χρώματα του κοβαλτίου, τα οποία είναι επίσης εμπνευσμένα από παραδοσιακά σχέδια πορσελάνης. Επιπλέον, όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με σύγχρονες, πολυτελείς ανέσεις και χειροτεχνικά στοιχεία κατασκευασμένα από κεραμικό, ενώ τα ιδιωτικά μπαλκόνια προσφέρουν το ιδανικό σημείο για να απολαύσει κανείς τη θέα στην πόλη.