Το Outrigger Koh Samui Beach Resort άνοιξε πλήρως ανακαινισμένο

Πλήρως ανακαινισμένο ακίνητο στην παραλία Lamai του Koh Samui στην Ταϊλάνδη έχει σχεδιαστεί για οικογένειες και ζευγάρια.

Το Outrigger Koh Samui Beach Resort άνοιξε επίσημα την 1η Αυγούστου με πρώτους επισκέπτες μια ομάδα από τη Γερμανία. Το πλήρως ανακαινισμένο θέρετρο άνοιξε με 44 δωμάτια premium κατηγορίας, ενώ τα υπόλοιπα 102 superior δωμάτια θα ανοίξουν τον Νοέμβριο του 2022.

Οι επισκέπτες που κάνουν check-in από την 1η Αυγούστου μπορούν να απολαύσουν τις κύριες λειτουργίες του τρόπου ζωής του θερέτρου, οι οποίες είναι ιδανικές για οικογένειες, όπως το παραθαλάσσιο παραλιακό κλαμπ Edgewater με τρεις ζώνες πισίνας και μια παιδική νεροτσουλήθρα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το επώνυμο Voyager 47 Club Lounge του Outrigger, το Coral Kids Club και την αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και τον επανασχεδιασμένο κεντρικό χώρο του λόμπι.

Τα δωμάτια της κατηγορίας Premium περιλαμβάνουν 12 δωμάτια Club Garden (57m2), 12 Lamai Garden Suites (70m2) και 20 Premier Lamai Garden Suites (80m2).

Ανάλογα με την κατηγορία, τα premium δωμάτια διαθέτουν ευρύχωρο σαλόνι ξεχωριστό από το υπόλοιπο δωμάτιο, κρεβάτι με ουρανό, χαλαρωτική τροπική διακόσμηση και πολυτελές μαρμάρινο μπάνιο με ξεχωριστό ντους και μπανιέρα.

Όλοι οι επισκέπτες σε premium δωμάτια έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο Voyager 47 Club Lounge με μη αλκοολούχα ποτά όλη την ημέρα, απογευματινά σνακ και βραδινά κοκτέιλ με το πιάτο γευσιγνωσίας του Chef.

Κάθε δωμάτιο στο θέρετρο διαθέτει μπαλκόνι ή βεράντα γαλλικού στιλ. Κάθε δωμάτιο συνδυάζει το σύγχρονο ντιζάιν με απαλές αποικιακές πινελιές.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι από την ιδέα ολόκληρης της οικογένειας Edgewater beach club, η οποία είναι η πρώτη του είδους της σε αυτό το μέρος του νησιού», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του θερέτρου, Leah Matters. «Με το Voyager 47 Club και μια αποικιακή αίσθηση παραθαλάσσιας κατοικίας σε όλη την ιδιοκτησία, η Outrigger έχει δημιουργήσει μια πραγματικά αξέχαστη και μοναδική εμπειρία διακοπών στην παραλία», είπε.

Η Outrigger ανέλαβε το θέρετρο τον Ιούλιο του 2021. Ο επανασχεδιασμός έγινε από την αρχιτεκτονική εταιρεία με έδρα την Μπανγκόκ και τον μακροχρόνιο συνεργάτη σχεδιασμού Outrigger, Santhaya + Associates.

Τον Νοέμβριο θα ανοίξουν επιπλέον 102 superior δωμάτια, ένα ολοήμερο εστιατόριο και μια τέταρτη πισίνα. Κάθε superior δωμάτιο διαθέτει μπαλκονόπορτες που ανοίγουν σε ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στους κήπους του θέρετρου ή στην πισίνα.

Το Outrigger άνοιξε τέσσερα ακίνητα στην Ασία τους τελευταίους έξι μήνες: το Outrigger Koh Samui Beach Resort, το Outrigger Khao Lak Beach Resort, το Outrigger Surin Beach Resort στο Πουκέτ και το Outrigger Maldives Maafushivaru Resort.

Το Outrigger έχει ως στόχο να γίνει η «Premier Beach Resort Company in the World».