Το Nokken είναι η next generation λύση για τους ξενοδόχους

Έφτασε το πιο προσαρμόσιμο αρθρωτό “ξενοδοχειακό” οικοσύστημα στον κόσμο: σκοπίμως σχεδιασμένο για να προσφέρει την πιο αποτελεσματική και οικονομική πλατφόρμα για τους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες γης για να ξεκινήσουν ή να διαφοροποιήσουν μια προσφορά φιλοξενίας.

Αναδεικνύοντας τον εαυτό της ως αληθινή αλλαγή στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά σπονδυλωτών καμπινών, η Nokken by Aylott + Van Tromp παρέχει πλήρεις λύσεις καμπίνας με το κλειδί στο χέρι μαζί με μια σειρά από επιχειρησιακά υποστηρικτικά στοιχεία που απευθύνονται σε όλους τους φορείς φιλοξενίας, είτε πρόκειται για νεοσύστατη επιχείρηση, έμπειρο manager ή υπάρχουσα πολυεθνική αλυσίδα ξενοδοχείων.

Το πραγματικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι ότι, σε αντίθεση με άλλες νέες μάρκες καμπίνας που κυκλοφορούν στην αγορά, η Nokken είναι πολλά περισσότερα από μια απλή καμπίνα. Είναι ένα ολόκληρο οικοσύστημα, που βοηθάει τις επιχειρήσεις να ανθίσουν στον αναπτυσσόμενο τομέα καταφυγίου της βιομηχανίας φιλοξενίας. Ξεπερνά κατά πολύ τον σχεδιασμό και τις υπηρεσίες άλλων εταιρειών καμπίνας στην αγορά. Το Nokken είναι η καμπίνα επόμενης γενιάς και σημείο αναφοράς στον κλάδο των retreat.

Η επιχειρηματική πλατφόρμα Nokken

Οι Aylott + Van Tromp πιστεύουν ότι η Μοντέρνα Φιλοξενία δεν χαρακτηρίζεται απλώς από ωραίο σχεδιασμό ή εξαιρετική τοποθεσία. Η εμπειρία και η ικανοποίηση των επισκεπτών παίζει τεράστιο ρόλο. Η εμπειρία δεκαετιών ως σχεδιαστές φιλοξενίας επέτρεψε στην Aylott + Van Tromp να αξιοποιήσει το υπάρχον δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης, στοιχεία μάρκετινγκ και στρατηγικούς συνεργάτες για να προσφέρει στους υποψήφιους φορείς τα εργαλεία που χρειάζονται για να προωθήσουν την επιχείρησή τους σε μια σαφή πορεία προς την επιτυχία. Σε συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα ειδικών συνεργατών, η Nokken Business Platform παρέχει πρόσβαση σε λειτουργικά έτοιμα συστήματα διαχείρισης ακινήτων και πλήρεις ενσωματώσεις τεχνολογίας. Αυτά περιλαμβάνουν απομακρυσμένη πρόσβαση στην πόρτα, ψηφιακό check-in, συστήματα διαχείρισης ακινήτων που βασίζονται σε cloud, λύσεις ψηφιακής τροφοδοσίας εκτός δικτύου – ακόμη και ενσωμάτωση ενοικίασης ηλεκτρονικών ποδηλάτων.

Διατηρώντας τον αρχιτεκτονικό όγκο απλό, οι χειριστές μπορούν να προσαρμόσουν, να ενώσουν, να στοιβάξουν ή να συνενώσουν διαφορετικές μονάδες Nokken μαζί για να τους δώσουν μια μοναδική λύση σε κάθε μοναδική ρύθμιση. Οι προγραμματιστές μπορούν να ξεκινήσουν από μικρές μονάδες και, στη συνέχεια, να αυξήσουν την κλίμακα για να δημιουργήσουν μια μικρή κοινότητα που μοιάζει με χωριό. Οι μονάδες μπορούν ακόμη και να στοιβάζονται κάθετα για να φιλοξενήσουν τοποθεσίες με περιοριστικά φυσικά αποτυπώματα.

Το εξωτερικό της καμπίνας Nokken έχει δημιουργηθεί για να είναι αντοχής, λειτουργικό και προσαρμόσιμο. Το να μπορείς να επιβιώσεις τόσο σε παγωμένα κρύα κλίματα όσο και σε ζεστά δεν είναι εύκολο επίτευγμα, αλλά η Aylott + Van Tromp επένδυσε μήνες έρευνας στις θερμικές ιδιότητες της καμπίνας και τις αξιολογήσεις ικανότητας αναπνοής, οι οποίες έχουν επιτευχθεί χρησιμοποιώντας στρώματα ecowool και ξυλοπολτού. Σε συνδυασμό με τη σκουρόχρωμη επένδυση από πεύκη, η διάτρητη μεταλλική κατασκευή με την υπογραφή Nokken προσφέρει στην καμπίνα μια χαρακτηριστική μοντέρνα και μινιμαλιστική εμφάνιση. Με την πάροδο του χρόνου, η διάτρητη φύση του χάλυβα θα επιτρέψει στα φυτά να αναπτυχθούν προς τα πάνω, ενσωματώνοντας πραγματικά τη μονάδα στο τοπίο.

Οι εσωτερικοί χώροι της καμπίνας Nokken έχουν εμπνευστεί από την ουσία του εξωτερικού χώρου, που ενισχύει σκόπιμα μια αίσθηση απόδρασης και μια μεγαλύτερη σύνδεση και έμφαση στο τοπίο. Με τους εσωτερικούς χώρους ντυμένους με ξύλο από τοίχο σε τοίχο, η συνολική αίσθηση είναι απαλή, φιλόξενη και ζεστή, που συνοδεύεται από ταιριαστά κουφώματα και φωτισμό. Τα μοντέρνα μπάνια ολοκληρώνουν τους εσωτερικούς χώρους παρέχοντας ένα καταφύγιο που δεν θα ήταν παράταιρο ακόμα και στο καλύτερο boutique ξενοδοχείο.