Το New Austin Marriott Downtown φέρνει εμπνευσμένη εμπειρία φιλοξενίας στην καρδιά της πρωτεύουσας του Τέξας

Το νέο Austin Marriott Downtown ανοίγει, λίγα βήματα μακριά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, μπαρ και εστιατόρια στο κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο αντιπροσωπεύει το νεότερο σχεδιαστικό όραμα για τα Marriott Hotels, την επωνυμία της Marriott International, όπου οι χώροι και οι ανέσεις είναι σχεδιασμένες για να επιτρέπουν στους επισκέπτες να επιτύχουν στιγμές δημιουργικής λαμπρότητας.

Ο πύργος 31 ορόφων με κομψό σχεδιασμό ταιριάζει απρόσκοπτα στον ορίζοντα του Ώστιν και μιλά για τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη του σήμερα, συμπεριλαμβανομένων χειροποίητων προσφορών φαγητού και ποτού, προηγμένα χαρακτηριστικά υγείας και ασφάλειας και πολλές εξωτερικές και κοινωνικά απομακρυσμένες επιλογές για σύνδεση με τους υπόλοιπους.

Οι επισκέπτες θα νιώσουν την αίσθηση του τόπου τη στιγμή που περνούν το κατώφλι της πόρτας, είτε βρίσκονται στην πόλη για διαμονή, απόδραση το Σαββατοκύριακο, επαγγελματικό ταξίδι, συνάντηση ή συνέδριο. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένος από την πόλη του, με ασβεστόλιθο και Texas Cedar που προέρχεται από το κεντρικό Τέξας που χρησιμοποιείται σε όλο το ξενοδοχείο.

Τα δωμάτια ξεκινούν στο επίπεδο επτά για να μεγιστοποιήσουν τη θέα στη λίμνη Lady Bird, στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Τέξας, στον ορίζοντα της πόλης, και στο βάθος, Texas Hill Country. Από τα 613 δωμάτια, το ξενοδοχείο προσφέρει 25 πολυτελείς σουίτες. Τα ανακαινισμένα δωμάτια προσφέρουν μια ευρύχωρη και υπερυψωμένη εμφάνιση με προσαρμοσμένες λύσεις που είναι τόσο εφευρετικές όσο οι επισκέπτες του.

Με βάση τις γνώσεις των καταναλωτών, οι τοπικά εμπνευσμένες πινελιές προσφέρουν μια αίσθηση θέσης και η επιφάνεια εργασίας παρέχει ευελιξία στην ελεύθερη μετακίνηση και χρήση τεχνολογίας όπου ο επισκέπτης επιθυμεί.