Το Kenshō Ornos βραβεύθηκε με το Condé Nast Traveler 2022 Readers’ Choice Award ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Το A-list hotspot Kenshō Ornos έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας στα βραβεία Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2022.

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας, το ξενοδοχείο κατέλαβε την ένατη θέση στη λίστα με βαθμολογία 97,01 στους 100 βαθμούς, σε σχέση με τα επίπεδα ικανοποίησης των επισκεπτών από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler. Το μενού στο πολυτελές ακίνητο ψηφίστηκε επίσης ως το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα.

Η ίδια η μάρκα Kenshō καλωσόρισε πολλούς επίλεκτους καλεσμένους όλα αυτά τα χρόνια, όπως η Paris Hilton, η Nicole Scherzinger και το μοντέλο της Victoria’s Secret, Alessandra Ambrosio.

Το Kenshō Ornos προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες διαμονής, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Επίσης, προσφέρει στους επισκέπτες την απόλυτη μυκονιάτικη εμπειρία, ένα καταφύγιο όμορφου design και αρχιτεκτονικής, χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του λευκού, φυσικού ξύλου και πέτρας για να συμπληρώσει τη περιβάλλουσα φύση.

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία για να δημιουργήσει μια εντύπωση γαλήνης και ομορφιάς, το Kenshō διαθέτει εμβληματικά σχεδιαστικά κομμάτια από γνωστές προσωπικότητες όπως οι Dedon, Mogg, Gessi και Kenneth Cobonpue.

Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι ευάερα, φωτεινά, ξεχωριστά διακοσμημένα και σχεδιασμένα με γνώμονα την απομόνωση και την ιδιωτικότητα. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να κάνετε μια βουτιά στη Μύκονο, η πισίνα Kenshō Ornos, προσφέρει μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και φωτίζεται τη νύχτα με «φώτα των αστεριών» που φωτίζουν τα τιρκουάζ νερά.

Το Kenshō φιλοξενεί επίσης το μοναδικό Cave Spa στο νησί, που μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα μαγικό μέρος για να απολαύσουν στιγμές αναζωογόνησης. Το boutique ξενοδοχείο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το Spa του, το οποίο περιλαμβάνει δύο αίθουσες περιποίησης, λουτρό χαμάμ, εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ, τροπικό κρεβάτι βροχής, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής και γυμναστήριο.