Το Hotel Genevieve, το πρώτο ξενοδοχείο του καταξιωμένου ομίλου Bunkhouse στο Λούισβιλ, είναι πλέον επίσημα ανοιχτό.

Στην καρδιά της μοντέρνας γειτονιάς NuLu (σύντμιση του New Louisville) στο Λούισβιλ, το Hotel Genevieve είναι το πρώτο ξενοδοχείο που άνοιξε στο Κεντάκι από την αναγνωρισμένη εταιρεία φιλοξενίας Bunkhouse με έδρα το Όστιν. Η ταυτότητα του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένη από την Saint Genevieve, την προστάτιδα του Παρισιού,η οποία γιορτάζει τη γαλλική καταγωγή της πόλης, ενώ το όνομα είναι επίσης ένας τοπικός τύπος ασβεστόλιθου που είναι βασικό συστατικό στην παραγωγή bourbon και παραμένει διαδεδομένο σε όλο το Τέξας, παρέχοντας σύνδεση με την προέλευση του Bunkhouse.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 122 δωμάτια σε έξι ορόφους μιας νέας κατασκευής, μια γκαλερί τέχνης στο λόμπι που αποτίει φόρο τιμής στο Louisville (συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης κουλτούρας του καπιτονέ) και ένα κατάστημα λιανικής, μαζί με τέσσερις γαστρονομικούς χώρους που σχεδιάστηκαν από τον σεφ Ashleigh Shanti, υποψήφιο για τον James Beard. που μπήκε στην πρώτη εξάδα του πρόσφατου Top Chef. Τα εστιατόρια είναι το Houston και φέρνει μια ξεχωριστή φωνή με ρίζες στα αφροαμερικανικά φαγητά στην πόλη, το Rosette’s, ένα εστιατόριο στο ισόγειο εμπνευσμένο από το Παρίσι με αππαλαχικές/νότιες επιρροές που ονομάστηκε για τις κορδέλες που βραβεύτηκαν με άλογα.

Το Hotel Genevieve Bar, το πρώτο lounge βρίσκεται στον τελευταίο όροφο από την ομάδα που προσφέρει κοινόχρηστο γαλλικό street food με μεσογειακές επιρροές. Το Mini Marché αποτελεί ένα μίνι μάρκετ εμπνευσμένο από την Pop-Art που σερβίρει τοπικές προμήθειες του Κεντάκι μαζί με καφέ και επιλογές πρωινού και μεσημεριανού γεύματος.

Σχεδιασμένοι σε συνεργασία με τη ROHE Creative και την Bunkhouse, οι εσωτερικοί χώροι τιμούν τις αποχρώσεις της πόλης πέρα από το μπέρμπον και τα άλογα, στηριζόμενοι σε έντονα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των κατάφυτων πράσινων αποχρώσεων και των πολυτελών, θηλυκών αρχιτεκτονικών και ειδικών σχεδιαστικών λεπτομερειών για αντίθεση με τη μητροπολιτική τοποθεσία.

Σύμφωνα με το ήθος του Bunkhouse για τη δημιουργία αυθεντικών εμπειριών με γνώμονα την κοινότητα, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τοπικούς εταίρους, όπως το Olmsted Parks Conservancy για να γιορτάσει τον πολιτισμό της πόλης, συμπεριλαμβανομένου ενός καλλιτεχνικού περιπάτου που δημιουργήθηκε με το γειτονικό Rabbit Hole Distillery που ενισχύει τη συνδεσιμότητα με το αποστακτήριο που θα διαθέτει περιστρεφόμενες τοιχογραφίες από ανερχόμενους και καθιερωμένους ντόπιους/Αμερικανούς καλλιτέχνες. Το Bunkhouse συνεργάστηκε με τον ιδιοκτήτη και την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Mountain Shore Properties στο νέο ακίνητο, το οποίο είναι το πρώτο boutique ξενοδοχείο στο NuLu.