Το AC Hotels by Marriott αποκαλύπτει νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Bethesda κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας

Μια επιμελημένη, σχεδιασμένη εμπειρία επισκεπτών φτάνει σε ένα ακμάζον αστικό κέντρο.

Το AC Hotels by Marriott άνοιξε τις πόρτες στο νεότερο ξενοδοχείο της στην καρδιά του κέντρου της Bethesda του Μέριλαντ, φέρνοντας την υπογραφή της μάρκας εμπειρία σε ένα ακμάζον αστικό κέντρο. Το AC Hotel Bethesda Downtown καλωσόρισε τους πρώτους επισκέπτες του στις 16 Αυγούστου 2022, με ένα στοχευμένο σχέδιο που επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μορφής και λειτουργίας, με επιμελημένα έργα τέχνης που προκαλούν μια αληθινή αίσθηση του τόπου.

Η OTO Development, μέρος του Ομίλου Johnson, ανέπτυξε και θα διαχειρίζεται το νέο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται δίπλα και μοιράζεται τις ανέσεις με το Avocet Tower, ένα κτίριο γραφείων που αναπτύχθηκε από το Stonebridge.

Το 18όροφο AC Hotel Bethesda Downtown περιλαμβάνει 220 κομψά, μοντέρνα δωμάτια και κοινόχρηστο χώρο με ένα επώνυμο εστιατόριο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ευέλικτο χώρο συσκέψεων στον τελευταίο όροφο με εξωτερική βεράντα με θέα στο Silver Spring, καθώς και ένα γυμναστήριο με πλήρη γκάμα βαρών, εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης, στούντιο γιόγκα, αίθουσα περιστροφής και θέα.

Το AC Hotel Bethesda Downtown έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα φαγητού και ποτών στο ίδιο επίπεδο με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Το Corella Café & Lounge πήρε το όνομά του από την πατρίδα του Antonio Catalán, του ιδρυτή της AC Hotels. Με μινιμαλιστική αισθητική με ψηλές οροφές ύψους 23 ποδιών, ο φωτεινός χώρος έχει σχεδιαστεί για να ελαστικοποιείται όλη την ημέρα, ενώ σερβίρει τα πάντα, από τοπικά καβουρδισμένο πρωινό καφέ μέχρι αργά το βράδυ και δημιουργικά κοκτέιλ. Διατίθενται καθίσματα στο εσωτερικό, στο μπαρ και έξω σε ένα μεγάλο αίθριο στο επίπεδο του δρόμου.

Το AC Hotel Bethesda Downtown βρίσκεται στην πολυσύχναστη διασταύρωση των λεωφόρων Montgomery και Wisconsin, λίγα μόλις τετράγωνα από τη νέα παγκόσμια έδρα της Marriott International. Το ξενοδοχείο απέχει ένα λεπτό με τα πόδια από το σταθμό Red Line του μετρό και 3 λεπτά με το ποδήλατο στο Capital Crescent Trail. Βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία κοντά στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.