Το νέο Zoëtry Wellness & Spa Resort by Hyatt έρχεται στην Χαλκιδική το 2024

Το Zoëtry Halkidiki, ένα νεό boutique, all-inclusive θέρετρο, αναμένεται να σηματοδοτήσει τη δεύτερη ιδιοκτησία Zoëtry Wellness & Spa Resorts στην Inclusive Collection, μέρος του ευρωπαϊκού χαρτοφυλακίου World of Hyatt.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την AF Partners για να επεκτείνει την Inclusive Collection – ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο διακριτών, πολυτελών all-inclusive brands resort που αποτελεί μέρος του World of Hyatt – με το νέο Zoëtry Halkidiki. Το πολυτελές θέρετρο αναμένεται να ανοίξει στα μέσα του 2024 και θα ενισχύσει τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της μάρκας πολυτελείας της Hyatt στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης, ενισχύοντας παράλληλα την πρόταση αξίας του World of Hyatt.

Εγκατεστημένο στη Χαλκιδική, στην Ελλάδα, κοντά στη Σάνη, το θέρετρο θα είναι σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός βράχου, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον Όλυμπο και στα γύρω κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου Πελάγους. Ένας πανοραμικός ανελκυστήρας θα παρέχει στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση στην παραλία απευθείας από το θέρετρο, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία για τους απαιτητικούς ταξιδιώτες της μάρκας. Σχεδιασμένο για μια χαλαρωτική και ουσιαστική εμπειρία, το πολυτελές θέρετρο θα διαθέτει 105 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών επιλογών για μπάνιο.

Το τέλειο παραθαλάσσιο καταφύγιο, το Zoëtry Halkidiki είναι έτοιμο να προσφέρει βελτιωμένες ανέσεις σχεδιασμένες για τους επισκέπτες να ζήσουν μια ειδυλλιακή απόδραση, όπως ένα παγκοσμίου φήμης σπα Zoëtry, ένα γυμναστήριο, μια παραθαλάσσια πισίνα, δύο γκουρμέ à la carte εστιατόρια, ένα μπουφέ και τρία μπαρ και σαλόνια. Ως μέρος της υπογραφής της ιδέας Endless Privileges της μάρκας, οι επισκέπτες θα απολαύσουν εξαιρετικές ανέσεις, όπως προσεγμένα καταλύματα, χωρίς ώρες check-in ή check-out, γκουρμέ κουζίνα, απεριόριστα αλκοολούχα ποτά, 24ωρη υπηρεσία θυρωρείου, πολιτιστικές δραστηριότητες και πολλά ακόμα.

Το προγραμματισμένο άνοιγμα του Zoëtry Halkidiki για το 2024 αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία του brand της Hyatt στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει επί του παρόντος το Grand Hyatt Athens, το Hyatt Regency Θεσσαλονίκη, το AluaSoul Zakynthos, το Dreams Corfu Resort & Spa που άνοιξε πρόσφατα και το Magma Resort Santorini, μέρος της συλλογής The Unbound από τη Hyatt.