Το νέο Θαύμα στην Ελληνική ξενοδοχειακή πραγματικότητα λέγεται Miraggio Thermal Spa Resort!

Miraggio στα ιταλικά σημαίνει οφθαλμαπάτη, και με μια πιο ελεύθερη μετάφραση σημαίνει όαση και παράδεισος. Είναι πολύ λογικό, λοιπόν, το Miraggio Thermal Spa Resort να αποτελεί τον καλοκαιρινό παράδεισο για πολλούς εκεί έξω.

Φανταστείτε να αγναντεύετε το απέραντο γαλάζιο, στην πανέμορφη Χαλκιδική, σε ένα ολοκαίνουριο, μεγάλο -αλλά και εξ ολοκλήρου φιλικό προς το περιβάλλον- ξενοδοχείο.

Το Miraggio Thermal Spa Resort αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό του μύθου, της φαντασίας, της φύσης με την περιβαλλοντική σκέψη. Οι εγκαταστάσεις απλώνονται αμφιθεατρικά σε μια έκταση 33 στρεμμάτων στην χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Το ξενοδοχείο “βάφεται πράσινο”, αφού διαθέτει πράσινες στέγες, με ενεργειακά οφέλη, πέραν της υψηλής αισθητικής που προσφέρουν, ενώ έχει βραβευθεί ήδη για το σύστημα γεωθερμίας, το κοινό σύστημα διαχείρισης νερού κλπ.

Στον χώρο όπου σύμφωνα με τη μυθολογία έγινε η Γιγαντομαχία και κείτεται και ένας από του γιους της Γης και του Ουρανού, το ξενοδοχείο Miraggio και ο Ανδρέας Ραγότης, ο ελληνορώσσος ιδιοκτήτης, σκοπεύουν να γράψουν τη δική τους ιστορία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκρότημα των Βαλκανίων, και στο κοινό στόχος βρίσκονται πλούσιες και διάσημες προσωπικότητες, όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ευρύτερων γεωγραφικών περιοχών.

Προσφέρονται 300 δωμάτια, συνολικά, από τα οποία τα 250 είναι υπερπολυτελείς σουίτες, ενώ 48 από αυτές διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Σε ένα ξενοδοχείο που κόστισε, μέχρι τώρα, 120 εκατομμύρια ευρώ περίπου, η διανυκτέρευση ξεκινά από το ποσό των 168 ευρώ, για τα φθηνότερα δωμάτια, και φτάνει τα 1.620 ευρώ για τις υπερπολυτελείς σουίτες.

Φυσικά, πέραν της πολυτέλειας που χαρακτηρίζει τα δωμάτια, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει και μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας στο υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και spa, εντός των εγκαταστάσεων, απολαμβάνοντας και τις ιαματικές πηγές της περιοχής στο έπακρο.

Οι εγκαταστάσεις του Miraggio Thermal Spa Resort αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2020 και υπόσχεται να μαγέψει τους επισκέπτες του με τη μοναδική θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος, την ονειρεμένη φιλοξενία, το κομψό design και την τεχνολογία.