Ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για τις… πισίνες τους

Μπορεί τα δωμάτια και οι σουίτες  τους να είναι υπερπολυτελή και οι πελάτες να κάνουν τις κρατήσεις τους, αλλά σε αυτά τα ξενοδοχεία οι πισίνες τους τραβούν τα βλέμματα.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμo;

Atlantis, Τhe Palm  –  Ντουμπάι

palm1

Στο Atlantis οι πελάτες δεν έχουν μία απλή πισίνα, αλλά ένα μεγάλο υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες, πισίνες, αλλά και λιμνοθάλασσες γεμάτες εξωτικά ψάρια και καρχαρίες. Οι τολμηροί, λοιπόν, μπορούν να κολυμπήσουν κάτω από τους καρχαρίες.

Four Season Safari Lodge – Τανζανία

tanzania2

Όταν η πισίνα του ξενοδοχείου έχει θέα στη ζούγκλα, τότε ναι, είναι ιδιαίτερη. Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι και οι πελάτες του μπορούν να απολαύσουν μία μέρα στην πισίνα παρέα με… ελέφαντες.

Indigo – Χονγκ Κονγκ

indigo3

Η γυάλινη πισίνα του Indigo προκαλεί ίίλιγγοκαι δίνει την αίσθηση ότι θα «υπερχειλιστείς» και εσύ μαζί με το νερό. Στην ουσία, βέβαια, είσαι απολύτως ασφαλής και οι πελάτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν ένα από τις πιο εντυπωσιακές βουτιές της ζωής τους.

Hanging Gardens – Μπαλί

bali4

Ακόμα μία πισίνα υπερχείλισης, αλλά αυτή τη φορά είναι η τροπική της τοποθεσία που εντυπωσιάζει. Οι πελάτες του ξενοδοχείου μάλλον έχουν την αίσθηση ότι η πισίνα κρέμεται από τα δέντρα.

LeCrans Hotel and Spa – Βαλέ

valaiσ5

Στο LeCrans Hotel and Spa στο Βαλέ της Ελβετίας βρίσκεται μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες πισίνες. Με θέα τις Άλπεις και «θαμμένες» στα χιόνια, αυτές οι θερμαινόμενες ιδιωτικές πισίνες της κάθε σουίτας δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά.

Ma’In Hot Springs  – Ιορδανία

jordans6

Το ξενοδοχείο Ma’In Hot Springs της Ιορδανίας  έχει κάτι που μάλλον κανένα άλλο ξενοδοχείο δεν έχει. Οι πελάτες του κάνουν το μπάνιο τους σε μία εντελώς φυσική πισίνα, καθώς βρίσκεται στη βάση ενός καταρράκτη και γεμίζει με το ζεστό και ιαματικό νερό που κατεβάζει.

Oberoi Udaivilas  – Ουνταϊπούρ

oberoi7

Το ξενοδοχείο  – νησί Oberoi Udaivilas στο Ουνταϊπούρ της Ινδίας περιβάλλεται ολόκληρο από την πισίνα του, η οποία φτάνει μέχρι την πόρτα κάθε δωματίου.

Hotel Chocolat – Αγία Λουκία

hotelchocolat8

Το Hotel Chocolat στην Καραϊβική φαίνεται να έχει μία «σοκολατένια» πισίνα. Στην ουσία, τα μαύρα πλακάκια κάνουν την πισίνα υπερχείλισης να φαίνεται μαύρη και η θέα στο ηφαιστειακό βουνό Petit Pinon είναι απίστευτη.