Η Suite Home προσφέρει 4 νέες βίλες στην Άνδρο

Τέσσερις ολοκαίνουριες βίλλες στην Άνδρο προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία ‘Suite Home’, θυγατρική του St.George Lycabettus και Paradise Andros Lifestyle Hotels που δραστηριοποιείται στα serviced villas and apartments από το 2008.

Οι βίλλες βρίσκονται στην Χώρα της Άνδρου, μπροστά από το ιστορικό ξενοδοχείο Paradise, με θέα στη θάλασσα και ιδιωτικές πισίνες στον άνετο εξωτερικό τους χώρο. Την υπογραφή του design φέρνει το αρχιτεκτονικό γραφείο της Μαρίας Παπατριανταφύλλου με έπιπλα της εταιρείας Kontakis και Μoda Bagno, επώνυμα είδη υγιεινής Grohe αλλά και με έμφαση στο σύγχρονο design. Διαθέτει πλήρως
εξοπλισμένες κουζίνες με ηλεκτρικές συσκευές smeg και nespresso αλλά και λειτουργικά εργονομικά γραφεία και γρήγορο internet σε συνέχεια της τάσης work from home.

Το νησιώτικο, minimal και understated luxury design είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της ‘Ανδρου, με οικολογικά υλικά, υφάσματα παραδοσιακής νοοτροπίας στον αργαλειό αλλά μοντέρνας υφής, έπιπλα με αναφορές σε παιχνίδια του προηγούμενου αιώνα όπως σβούρες κτλ.
Οι βίλλες θα είναι διαθέσιμες για να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες μας τον Αύγουστο του 2022 .
Το τουριστικό γραφείο Explore Andros, που δραστηριοποιείται στο νησί από το 2018 θα αναλάβει τις υπηρεσίες hospitality και concierge.

Η εταιρεία Explore Andros παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους επισκέπτες όπως VIP transfers, οργάνωση βιωματικών δραστηριοτήτων και εκδρομών με mini vans, με σκάφη παραδοσιακά και ταχύπλοα, ενοικίαση αυτοκινήτων και τζιπ αλλά και διαχείρηση τουριστικών ακινήτων στην Άνδρο .
Η συνεργασία μας με την Explore Andros θα δημιουργήσει αναμνήσεις για μια ζωή κατά τη διάρκεια διαμονής των επισκέπτων μας. Η νέα , έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Explore Andros την έχει χαρακτηρίσει κορυφαία στις υψηλές υπηρεσίες στο νησί της Άνδρου.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση κάθε προσδοκίας των επισκεπτών της Άνδρου που αφορά την ιστορία, την κουλτούρα και τις ομορφιές του νησιού μας είναι για εμάς υψηλή προτεραιότητα. Το ταξίδι στην Άνδρο πλέον γίνεται εμπειρία ζωής για τους επισκέπτες μας με αξέχαστες στιγμές.

Η εταιρεία ‘Suite Home’ δραστηριοποιείται στα serviced apartments από το 2008 και διαθέτει lifestyle διαμερίσματα με παροχή υπηρεσιών στη Μύκονο, την Άνδρο, το Παρίσι και το St. Moritz και με μελλοντικά σχέδια για την Αθηναϊκή Ριβιέρα.