Η One & Only ανοίγει το πρώτο της θέρετρο στην Ευρώπη

Το πολυαναμενόμενο One & Only Portonovi της One & Only στο Μαυροβούνιο άρχισε να καλωσορίζει τους επισκέπτες την 1η Μαΐου 2021. Το υπερπολυτελές θέρετρο θα είναι το πρώτο της One & Only στην Ευρώπη και πρόκειται να γίνει ο πιο μοντέρνος προορισμός στην Αδριατική. Αυτό το απόλυτο θέρετρο θα περιλαμβάνει το Chenot Espace – μια πρώτη ιδέα ευεξίας για τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν μια πιο δραστήρια, υγιή και ισορροπημένη ζωή, καθώς και τη Sabia από τον Giorgio Locatelli – έναν από τους καλύτερους Ιταλούς σεφ στον κόσμο.

Το One & Only Portonovi βρίσκεται στην είσοδο του άγριου και όμορφου κόλπου Boka, ένα προστατευμένο ειδύλλιο στην ακτή της Αδριατικής του Μαυροβουνίου, που περιβάλλεται από εντυπωσιακά βουνά. Η ναυτική παιδική χαρά είναι δίπλα στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ του Κότορ και μια μαρίνα και ελικοδρόμιο.

Το Portonovi έχει σχεδιαστεί σε μια εντυπωσιακή κλίμακα που αντικατοπτρίζει το αρχιτεκτονικό στιλ των παλαιών βενετσιάνικων ανακτόρων της περιοχής, όπως μεγάλες προσόψεις, μεγαλοπρεπείς κιονοστοιχίες, επώνυμες στέγες από τερακότα, κήπους και μια εξαιρετική σειρά από εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες. Μια ιδιωτική αμμώδης παραλία θα ανταγωνιστεί τα καλύτερα της Μεσογείου.

Στο κέντρο του θέρετρου βρίσκεται το Chenot Espace, που προσφέρει πρωτοποριακές θεραπείες επιστημονικά σχεδιασμένες για να ενισχύουν τη ζωτικότητα και τη βέλτιστη υγεία των επισκεπτών.

Η γαστρονομική εμπειρία περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα ιταλικά πιάτα με έμφαση στην ευεξία από τον Giorgio Locatelli στη Sabia, ιαπωνικό φαγητό στο Tapasake και φρέσκια κουζίνα από το Μαυροβούνιο.

Το Tapasake Club θα είναι η ενεργητική ψυχή του θέρετρου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα και να βιώσουν την ατμόσφαιρα που χτίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποκορύφωμα τις παραστάσεις από θρυλικούς DJ.

Και τα 123 κομψά δωμάτια, σουίτες, βίλες και ιδιωτικά σπίτια του One & Only Portonovi θα τοποθετηθούν για να απολαύσουν την υπέροχη θέα στη γύρω μαρίνα, τον κόλπο και τα βουνά, με διάφορες επιλογές διασύνδεσης για ομάδες και οικογένειες που αναζητούν ευέλικτο χώρο.

Τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν κομψά, μοντέρνα τζάκια για πιο δροσερές νύχτες, ευρύχωρα μπάνια του ίδιου μεγέθους με τα υπνοδωμάτια με χώρο για ανάπαυση και σαλόνι, καθώς και μεγάλα παράθυρα και βεράντες από το δάπεδο μέχρι την οροφή για να χαλαρώσουν οι επισκέπτες με φόντο τη θέα στο βουνό και τον κόλπο.

Το θέρετρο θα προσφέρει δύο απομονωμένες εκτεταμένες βίλες. Η βίλα One 3 υπνοδωματίων και η βίλα Two 2 υπνοδωματίων. Κάθε βίλα βρίσκεται στον δικό της αρωματικό κήπο με υπαίθριο ντους και ιδιωτική πισίνα, καθώς και πισίνα υδροθεραπείας με έξι σταθμούς μασάζ και απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα στην Αδριατική Θάλασσα, όλα σε συνδυασμό με εξαιρετική εξυπηρέτηση από μια ειδική ομάδα μπάτλερ, σεφ και βαλέ.

Μια επιλογή από δωμάτια και σουίτες βρίσκονται ακριβώς πάνω από το σπα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και εύκολη πρόσβαση για όσους συμμετέχουν σε προγράμματα εντατικότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας θεραπείας. Το Chenot Espace θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις υδροθεραπείας και κρυοθεραπείας, σάουνα, χαμάμ, εσωτερική πισίνα και χώρους χαλάρωσης. Επιπλέον, το θέρετρο προορισμού όλο το χρόνο θα προσφέρει επίσης ένα Oriental Hamman, ένα κομμωτήριο και το σαλόνι περιποίησης ανδρών, το Barber & Blade.