Η Hyatt φέρνει το ιδιαίτερο lifestyle του Caption στο Memphis

Το Caption από το Hyatt Beale Street Memphis εισαγάγει αυτοενεργοποιούμενα, υπεύθυνα σχεδιασμένα δωμάτια, ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες και δυναμικούς κοινωνικούς χώρους με προοπτική τεχνολογίας.

Γιορτάζοντας το λανσάρισμα της νεότερης επωνυμίας lifestyle, η Hyatt Hotels Corporation είναι περήφανη που ανακοινώνει την εισαγωγή της μάρκας Caption by Hyatt με τα προγραμματισμένα εγκαίνια το καλοκαίρι του 2022 του Caption 136 δωματίων της Hyatt Beale Street Memphis στο Tenn. Στην καρδιά της διάσημης και ζωντανής οδού Beale, το πολυαναμενόμενο πολυτελές ξενοδοχείο με επιλεγμένες υπηρεσίες θα εισαγάγει μια δυναμική εμπειρία φιλοξενίας με μια αδιαμφισβήτητη αίσθηση γειτονιάς. Η επωνυμία Caption by Hyatt αναμένεται επίσης να αναπτυχθεί σε βασικές παγκόσμιες αγορές αναψυχής έως το 2024, συμπεριλαμβανομένων της Σαγκάης, του Τόκιο και άλλων.

Το Caption by Hyatt hotels θα συνδυάσει το ντιζάιν και την άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με τον τρόπο ζωής με την ευελιξία ενός καταλύματος επιλεγμένων υπηρεσιών. Με βάση τη φροντίδα των ανθρώπων και του τόπου και τη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ τους, η επωνυμία Caption by Hyatt δεσμεύεται να προσλαμβάνει διαφορετικά ταλέντα, πωλητές, τεχνίτες και προμηθευτές – και να γιορτάζει την ποικιλομορφία των ανθρώπων στις κοινότητες στις οποίες θα βρίσκονται τα ξενοδοχεία Caption by Hyatt.

Επανεξετάζοντας τον τρόπο κατασκευής των χώρων, τον τρόπο χρήσης των υλικών και τον τρόπο υλοποίησης της τέχνης και των αξεσουάρ, τα ξενοδοχεία Caption by Hyatt θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα αισθάνεται πιο αυθεντικό και παιχνιδιάρικο, αλλά και πιο διαρκές και υπεύθυνο.

Αντικατοπτρίζοντας την εκλεκτική σύγχρονη βιομηχανική αισθητική της μάρκας, το ξενοδοχείο θα διαθέτει φωτεινούς σύγχρονους χώρους με έντονη βιομηχανική έκρηξη. Σχεδιασμένο από την HBG Design, το Caption by Hyatt Beale Street Memphis θα ενσωματωθεί στο ιστορικό κεντρικό κτήριο του Wm. C Ellis & Sons Ironworks and Machine Shop, μια από τις παλαιότερες και μακροβιότερες επιχειρήσεις στην πόλη. Το ιστορικό κτήριο θα στεγάσει το ισόγειο και τον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου και ένας νέος πύργος 136 δωματίων θα υψωθεί από πάνω, προσφέροντας στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στον ποταμό Μισισιπή και στον ορίζοντα του Μέμφις. Το ακίνητο θα συνδυάζει μια σειρά χρωμάτων, υφών και τοιχογραφιών ζωγραφισμένες στο χέρι που σημαδεύουν την ιστορική πόλη που αποκαλεί σπίτι.

Η δέσμευση για βιωσιμότητα θα ενσωματωθεί επίσης σε κάθε επίπεδο της μάρκας, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των πλαστικών μιας χρήσης, της τοποθέτησης σταθμών ενυδάτωσης σε κάθε όροφο και της χρήσης υλικών με ανακυκλωμένο περιεχόμενο καθώς και υλικών που βελτιώνονται με την ηλικία και τη χρήση.

Η χαρακτηριστική σήμανση του ξενοδοχείου Caption by Hyatt θα κοσμεί τις διπλές εισόδους του ξενοδοχείου, οδηγώντας τους επισκέπτες και τους ντόπιους στον ολοήμερο, πολυλειτουργικό χώρο lounge, Talk Shop.