Η Hyatt θα επεκτείνει τη μάρκα Alila στην Αμερική με το πρώτο της θέρετρο

Αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2021, το Alila Marea Beach Resort Encinitas, και θα φέρει την αφοσίωση της πολυτελούς μάρκας στον αειφόρο τουρισμό, τον καινοτόμο οικολογικό σχεδιασμό και την αυθεντική εμπειρία προορισμού στη Νότια Καλιφόρνια.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε σχέδια για το πρώτο νεόδμητο θέρετρο Alila στην Αμερική, που βρίσκεται στο Encinitas της Καλιφόρνια, μια παραλιακή πόλη στην παράκτια περιοχή North County του Σαν Ντιέγκο. Αναπτύχθηκε από τους JMI Realty και Fenway Capital Advisors, το Alila Marea Beach Resort Encinitas θα προσθέσει στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο μάρκας της Hyatt Alila, ενώνοντας το Ventana Big Sur, ένα Alila Resort, ως το δεύτερο ξενοδοχείο της μάρκας στην Καλιφόρνια και τις ΗΠΑ, μαζί με 14 άλλα πολυτελή ακίνητα παγκοσμίως . Η μάρκα Alila διαθέτει πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε μοναδικές τοποθεσίες, που διακρίνονται από τον καινοτόμο οικολογικό σχεδιασμό, μια ισχυρή δέσμευση για βιώσιμο τουρισμό, καθώς και σπάνιες και οικείες εμπειρίες προορισμού.

Το Alila Marea Beach Resort Encinitas βρίσκεται κατά μήκος παράκτιων βολών και έχει θέα στις παραλίες Grandview και South Ponto. Αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2021, το θέρετρο θα προσφέρει εστιατόριο με θέα στον ωκεανό με αίθριο στον τελευταίο όροφο, πισίνα με pool bar και υδρομασάζ υπερχείλισης, πολυτελές Spa Alila και εντυπωσιακούς χώρους γάμου και εκδηλώσεων, όλα με πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και στη λιμνοθάλασσα.

Σχεδιασμένο από τον Joseph Wong Design Associates με έδρα το Σαν Ντιέγκο με εσωτερική διακόσμηση από τον Mark Zeff Associates, το Alila Marea Beach Resort Encinitas θα συνδυάζεται απρόσκοπτα με φυσικά δομικά υλικά και εγγενή φυτά, παρέχοντας τη φήμη του καινοτόμου οικολογικού σχεδιασμού. Με το ομώνυμο ξενοδοχείο “Marea”, που σημαίνει “παλίρροια” στα ιταλικά και τα ισπανικά, το θέρετρο θα προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση της Νότιας Καλιφόρνιας, με ξεχωριστές εμπειρίες εμπνευσμένες από το φυσικό τοπίο της περιοχής, καθώς και τη ζωντανή κουλτούρα του σερφ και της παραλίας.