Η Hyatt ανακοινώνει το άνοιγμα του Hyatt Regency Zurich Airport The Circle

Το νέο ξενοδοχείο σηματοδοτεί ορόσημο στη συνεχή ανάπτυξη της Hyatt στην Ευρώπη.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hyatt Regency Zurich Airport The Circle, του πρώτου ξενοδοχείου με την επωνυμία Hyatt Regency στην Ελβετία. Το ξενοδοχείο 255 δωματίων βρίσκεται ακριβώς στο ολοκαίνουργιο κόμβο της Ζυρίχης The Circle, με καταστήματα λιανικής, γραφεία, εγκαταστάσεις υγείας και εστιατόρια, όλα σε πάνω από 44 στρέμματα και δίπλα σε περίπου 20 στρέμματα πάρκο με πράσινο και μονοπάτια για τρέξιμο. Το ξενοδοχείο Hyatt Regency Zurich Airport The Circle θα ενωθεί με το προγραμματισμένο άνοιγμα ενός επώνυμου ξενοδοχείου Hyatt Place στο κέντρο The Circle. Το Συνεδριακό Κέντρο Circle αναμένεται να φιλοξενήσει τις πρώτες εκδηλώσεις του το επόμενο διάστημα.

Μόλις λίγα βήματα μακριά από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης και με άμεση πρόσβαση στο συνεδριακό κέντρο The Circle, έναν από τους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους στην Ελβετία, το Hyatt Regency Zurich Airport The Circle βρίσκεται σε μια από τις πιο γνωστές και καλά συνδεδεμένες τοποθεσίες.

Δωμάτια

Το Hyatt Regency Zurich Airport The Circle διαθέτει 255 δωμάτια που περιλαμβάνουν 16 σουίτες, μία σουίτα Ambassador και μία προεδρική σουίτα με βεράντα με θέα στο πάρκο. Δωρεάν Wi-Fi και ειδικός χώρος εργασίας σε κάθε δωμάτιο επιτρέπουν παραγωγικότητα και ηρεμία

   

Φαγητό

Το Hyatt Regency Zurich Airport The Circle διαθέτει μια σειρά από γαστρονομικές εμπειρίες που ικανοποιούν διάφορες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν γεύσεις της Μέσης Ανατολής σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με μια ανοιχτή κουζίνα στο Restaurant Babel. Το Bar Iris είναι ένας κοινωνικός κόμβος του ξενοδοχείου με θέα στην κεντρική πλατεία και προσφέρει ελβετικά πιάτα και ποτά. Η γωνιά 24/7, Zum Mitnäh, προσφέρει αναψυκτικά και μεγάλη ποικιλία γκουρμέ σάντουιτς και υγιεινές επιλογές σνακ, καθώς και φρέσκο ​​καφέ.

Συναντήσεις και εκδηλώσεις

Το Hyatt Regency Zurich Airport The Circle, κατάλληλο για μεγάλες εκδηλώσεις και συναντήσεις, καθώς και γκαλά, εκθέσεις και προϊόντα, θα έχει άμεση πρόσβαση στο The Circle Convention Center, το οποίο θα φιλοξενήσει περισσότερα από 2.800 τετραγωνικά μέτρα χώρου εκδηλώσεων χωρισμένο σε τρία επίπεδα. Το συνεδριακό κέντρο θα προσφέρει χώρους πριν από τη λειτουργία και 17 αίθουσες συσκέψεων, όλες με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.