Η Hilton Garden Inn συνεχίζει να διευρύνεται παγκοσμίως με 4 νέα ξενοδοχεία

Η Hilton Garden Inn, η πολυβραβευμένη σειρά ξενοδοχείων του ομίλου Hilton, γνωστή για την πρόσχαρη και οικεία ατμόσφαιρα με τις ζεστές υπηρεσίες της, ανακοίνωσε πρόσφατα τη διεύρυνση του δικτύου ξενοδοχείων της. Η Hilton εγκαινίασε τα 4 νέα της ξενοδοχεία, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία μέχρι τη Γερμανία, προσφέροντας εξαιρετικό φαγητό και ποτό, σύγχρονη αρχιτεκτονική εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και το σήμα κατατεθέν της, το λαμπερό και αεράτο décor.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Las Vegas. Αυτό το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn προσφέρει μια τεράστια εξωτερική πισίνα και τζακούζι. Επιπλέον, παρέχει χώρο εκδηλώσεων και συνεδριάσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 100 άτομα, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και υπηρεσία catering.

Στην Γερμανία, όπου βρίσκεται το δεύτερο ξενοδοχείο, οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο κέντρο της Φρανκφούρτης. Το μοντέρνο και πρωτοπόρο ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά σε πολλά αξιοθέατα και Μουσεία, ιδανικό για τους επισκέπτες, που θέλουν να ζήσουν νέες πολιτισμικές εμπειρίες. Ανάμεσα στις πολλές παροχές και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, προσφέρεται εξαιρετική Γερμανική κουζίνα στο εστιατόριο, ενώ στο bar διεθνείς μπύρες και μοναδικό κρασί.

Το τρίτο ξενοδοχείο, βρίσκεται στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Novorossiysk. Οι παραλιακές αυτές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι μόλις λίγα βήματα από την παραλία, όπως και από εμπορικά κέντρα και εξαιρετικούς προορισμούς για δείπνο, και το ίδιο θέτει ως προτεραιότητα στην ευεξία, προσφέροντας υπηρεσίες όπως μασάζ στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Επιπλέον, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την εσωτερική και την εξωτερική πισίνα, bar στην εξωτερική πισίνα, bar στην οροφή και φυσικά καταπληκτική θέα προς την παραλία.

Τέλος, στην Σαουδική Αραβία, και ειδικότερα στο Al Khobar, βρίσκεται η τέταρτη ξενοδοχειακή μονάδα της Hilton Garden Inn, μόλις λίγα βήματα από το εμπορικό κέντρο. Το σύγχρονο αυτό ξενοδοχείο προσφέρει μοντέρνο design με λάμψη και φυσικό φως, σε συνδυασμό και με την πισίνα στην οροφή. Επιπλέον, οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν καθημερινό room service, αλλά και ένα τεράστιο συνεδριακό χώρο και χώρο εκδηλώσεων με σύγχρονο εξοπλισμό audio-visual.

Η Hilton Garden Inn, συνολικά, προσφέρει μοναδικά εστιατόρια με ξεχωριστά μενού, σαλόνι και χώρο για επιχειρηματίες ,ανοιχτό και προσβάσιμο 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά. Ακόμη, τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα τόσο για άνεση και ξεκούραση όσο και για εργασία, εφοδιασμένα με μεγάλο γραφείο, μοναδικά κρεβάτια, minibar και ψυγείο, σύγχρονη τηλεόραση και Wi-Fi.