Εντυπωσιακή & αστραφτερή ανακαίνιση για το Athenee Hotel Bangkok

Η Luxury Collection Hotels & Resorts της Marriott International ανακοίνωσε την επανέναρξη της λειτουργίας του Athenee Hotel στην Μπανγκόκ μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση και μετατροπή του σε Luxury Collection hotel.

Η Luxury Collection είναι μία συλλογή ξενοδοχείων και θέρετρων, που προσφέρουν μοναδικές, αυθεντικές εμπειρίες. Το Athenee Hotel θα προσφέρει στους παγκόσμιους εξερευνητές μια πύλη στην εμπνευσμένη ιστορία και τον πολιτισμό της Μπανγκόκ, μέσα από το φακό της Luxury Collection.

Πρώην γνωστό ως Plaza Athenee Bangkok, το πρόσφατα ανακαινισμένο Athenee Hotel, βρίσκεται στο έδαφος του ανακτόρου Kandhavas, που ήταν η πρώην βασιλική κατοικία της πριγκίπισσας Valaya Alongkorn.

Ο νέος πολυτελής ανασχεδιασμός του ξενοδοχείου αποτίει φόρο τιμής στην πρώην χρήση του μέρους, ενώ αποτελεί μία μοντέρνα επιλογή από παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία της Ταϊλάνδης, συνδυασμένα με μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα.

Υπό την επίβλεψη των γραφείων interior design “Vekhin Interior” και “Bangkok Dec-Con PLC”, η -πολλών εκατομμυρίων- ανακαίνιση του Athenee Hotel φέρνει στη ζωή τις ρίζες της Μπανγκόκ με αυθεντικό τρόπο. Ο επανασχεδιασμός ενσωματώνει πολλές πτυχές του Ταϊλανδέζικου αποικιακού στιλ από την εποχή της πριγκίπισσας, όπως η επιρροή των βασιλικών τελετών της Ταϊλάνδης στα δωμάτια του Royal Club και οι προσεκτικά επιλεγμένες παλέτες χρωμάτων και τα έργα τέχνης στους εσωτερικούς χώρους.

Εκτός από την ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων και των 374 πολυτελών δωματίων, ο μετασχηματισμός του Athenee Hotel περιλαμβάνει έναν πρόσφατα ανασχεδιασμένο χώρο πισίνας σε σχήμα λιμνοθάλασσας. Με τη συγχώνευση της υπαίθριας πισίνας με έναν εσωτερικό χώρο, εμπνευσμένο από το διαχρονικό στυλ του Kandhavas Palace, οι σχεδιαστές δημιούργησαν ένα ξεχωριστό Ταϊλανδέζικο χώρο για αναψυχή και χαλάρωση.