Εκπληκτικό design και εξαιρετική εξυπηρέτηση στο 5o ακίνητο της Marriott στο Μεξικό

Η JW Marriott ανακοινώνει το άνοιγμα του JW Marriott Monterrey Valle, του νεώτερου πολυτελούς ακινήτου της μάρκας και του πέμπτου στο Μεξικό. Το JW Marriott Monterrey Valle, το οποίο αποκτήθηκε από το Fibra Inn και λειτουργεί από το Grupo Hotelero Prisma, βρίσκεται σε μια ασύγκριτη τοποθεσία, πλαισιωμένο από τη μαγευτική οροσειρά Sierra Madre και στην καρδιά του San Pedro Garza Garcia, ένα από τα πιο διάσημα οικονομικά κέντρα της Λατινικής Αμερικής .

Εμπνευσμένο από τις αρχές της προσοχής, το ξενοδοχείο είναι ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο με 250 δωμάτια και σουίτες που περιβάλλουν τους επισκέπτες σε μια ήσυχη πολυτέλεια, με μοντέρνα διακόσμηση που προκαλεί μια οικιστική αίσθηση και παρέχει το τέλειο καταφύγιο.

Με απαλή, χαλαρωτική παλέτα χρωμάτων, ντους εμπνευσμένων από τα σπα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, το JW Marriott Monterrey Valle είναι ιδανικό για ταξιδιώτες επαγγελματίες ή ταξιδιώτες αναψυχής που αναζητούν μια αναζωογονητική απόδραση.

   

Οι επιδοκιμασίες περιμένουν με τις εντυπωσιακές γαστρονομικές προσφορές του ξενοδοχείου που σερβίρουν προσεκτικά πιάτα που αναδεικνύουν τοπικά υλικά σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Το JW Marriott Monterrey Valle φιλοξενεί το Orfebre Cocina Artesana, που δημιουργήθηκε από τον διάσημο σεφ Sergi Arola, ο οποίος παρουσιάζει μεξικάνικα υλικά που μετατρέπουν διεθνή πιάτα σε μαγειρική τέχνη. Το Executive Lounge είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το πρωινό, αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα στον σύγχρονο ορίζοντα της πόλης. Για ένα χαλαρωτικό βράδυ με φίλους ή συναδέλφους, το Lobby Bar προσφέρει μικρά σνακ και κοκτέιλ.

Οι επισκέπτες του JW Marriott Monterrey Valle ενθαρρύνονται να αφιερώσουν χρόνο για τον εαυτό τους και να βρουν μια αίσθηση ισορροπίας μέσα από εμπειρίες που εμπνέουν και τους αναζωογονούν. Το Spa by JW® προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για την ευεξία με το Express Treatment pods ιδανικό για επαγγελματίες ταξιδιώτες εν κινήσει, καθώς και σάουνα, χαμάμ, ιδιωτικές αίθουσες περιποιήσεων και μασάζ στην σουίτα. Και για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στο δρόμο, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 24ωρο γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα.

Στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου του Μοντερέι, το JW Marriott Monterrey Valle είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις, από οικείες και ιδιωτικές συγκεντρώσεις έως επαγγελματικές συναντήσεις ή εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας. Το ξενοδοχείο παρέχει εξαιρετικές προσαρμοσμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας και σχεδιαστές εκδηλώσεων υψηλής ειδίκευσης που δημιουργούν αυθεντικές εμπειρίες που επιτρέπουν στους επισκέπτες να συγκεντρώνονται με πρόθεση και να είναι απόλυτα παρόντες και να εστιάζουν. Το JW Marriott Monterrey Valle διαθέτει εννέα αίθουσες εκδηλώσεων που εκτείνονται συνολικά πάνω από 10.000 τετραγωνικά πόδια, καθώς και τεχνολογία αιχμής.