Επέκταση της Hyatt στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα χρόνια!

Η Hyatt σχεδιάζει να επεκτείνει το αποτύπωμα της επωνυμίας της στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας μέχρι το 2023. Τρία νέα ξενοδοχεία αναμένεται να ανοίξουν ως μέρος της δέσμευσης για την διαφοροποίηση της οικονομίας της χώρας.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι αναμένει πως ο αριθμός των ξενοδοχείων της στη Σαουδική Αραβία θα διπλασιαστεί, καθώς 3 επιπλέον ξενοδοχεία της επωνυμίας θα ανοίξουν μέχρι το 2023, προσθέτοντας περίπου 1.300 δωμάτια στην περιοχή.

Η επέκταση περιλαμβάνει το αναμενόμενο άνοιγμα του Jabal Omar Hyatt Centric Makkah Hotel & Residences, που θα σηματοδοτήσει την είσοδο του Hyatt Centric στη χώρα. Επιπλέον, το Hyatt Regency Jeddah Serafi Mall θα είναι το άνοιγμα του 2021 και το Hyatt Place & Hyatt House Riyadh / KAFD είναι σχεδιασμένο για το 2022.

“Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες θρησκευτικές τουριστικές αγορές στον κόσμο και μία από τις κύριες περιοχές εστίασης της επωνυμίας στη Μέση Ανατολή”, δήλωσε ο Ludwig Bouldoukian, περιφερειακός αντιπρόεδρος ανάπτυξης, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. “Η Σαουδική Αραβία συνεχίζει να σημειώνει σημαντικά βήματα στην τόνωση του τουρισμού και της υποδομής σε μια προσπάθεια διαφοροποίησης της οικονομίας. Η φιλόδοξη επέκταση της επωνυμίας απευθύνεται, τόσο στους κατοίκους του Κόλπου όσο και στον αυξανόμενο αριθμό διεθνών ταξιδιωτών που επισκέπτονται τη Σαουδική Αραβία ».

Η ανάπτυξη της επωνυμίας στη Σαουδική Αραβία περιλαμβάνει σχέδια για τα ακόλουθα ξενοδοχεία:

  1. Το Hyatt Regency Jeddah Serafi Mall, που θα ανοίξει το φθινόπωρο του 2021
  2. Το διπλής επωνυμίας ξενοδοχείο Hyatt Place & Hyatt House, που θα ανοίξει το φθινόπωρο του 2022
  3. Το Jabal Omar Hyatt Centric Makkah Hotel και Residences, που θα ανοίξει στα τέλη του 2023