Από την Αστυπάλαια στην κορυφή της Google – Το success story δύο Ελληνίδων

Στα 24 τους χρόνια έγιναν επιχειρηματίες και στα 30 τους τιμήθηκαν από την Google για το success story τους.

Το να κάνεις την έγκυρη και δημοφιλή Google όχι μόνο να αναφέρεται σε εσένα αλλά και να σου αναγνωρίζει επιτυχία δεν είναι κάτι εύκολο.

Κι όμως δύο Ελληνίδες, τα κατάφεραν. Η Μαρία Μαυρουδή και η Καρολίνα Αλκαλάι, έγιναν ξενοδόχοι πρώτης γενιάς σε ηλικία μόλις 24 ετών γράφοντας μια διαδρομή που αναγνωρίστηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Google.

«Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε τον κ. Matt Brittin, President of EMEA Business & Operations της Google να αναφέρει στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών το παράδειγμα του ξενοδοχείου, ως ξενοδοχείο-πρότυπο στην Ελλάδα σε θέματα βιωσιμότητας» λέει η Καρολίνα Αλκαλάι και η Μαρία Μαυρουδή συμπληρώνει «Το Kallichoron ενσαρκώνει τα όνειρά μας, τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία. Εικόνες, γεύσεις, χρώματα και αρώματα σε ένα νησί που διατηρεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Είναι καθήκον όλων μας να επιβιώσει η τοπική κουλτούρα και οι παραδόσεις μας».

Από την Αστυπάλαια στα Success Stories της Google

Tο Kallichoron Art Boutique Hotel, ένα κατάλυμα με χαρακτήρα που πρωτοπορεί στον χώρο του Τουρισμού, γεννήθηκε στην μαγευτική Αστυπάλαια από δύο νέα κορίτσια, την Μαρία Μαυρουδή και την Καρολίνα Αλκαλάι, που γνωρίστηκαν το 2000 και αποφάσισαν να δώσουν πίσω κάτι σε έναν τόπο που τους είχε χαρίσει πολλά.