Ανακαλύψτε τις υδάτινες δημιουργίες της OASE & χαρίστε στους επισκέπτες σας μια αξέχαστη εμπειρία

Ένα υδάτινο στοιχείο στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου αποτελεί ένα ιδανικό μέρος χαλάρωσης, πνευματικής ηρεμίας και τόπο συνάντησης για τους επισκέπτες σας.

Η παρουσία μίας λίμνης – ανεξάρτητα από το μέγεθός της- έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, δημιουργώντας συναισθήματα ελευθερίας κι ευεξίας, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση δροσιάς. Η ύπαρξη ζωντανών οργανισμών μέσα κι έξω από το νερό θα προσθέσουν χρώματα και ήχους ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους σε παραμυθένια τοπία πέρα από κάθε φαντασία.

Από μια μικρή διακοσμητική λίμνη χωρίς την παρουσία ψαριών έως ένα μεγάλο υδροβιότοπο – έχουμε τη λύση.. αποκλειστικά για εσάς!

3 προτάσεις λιμνών.. που θα μαγέψουν τους επισκέπτες σας!

  1. ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ακολουθώντας τις καμπύλες γραμμές που χαρακτηρίζουν ένα φυσικό τοπίο, η λίμνη σας θα αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του περιβάλλοντα χώρου του ξενοδοχείου, παραπλανώντας την αίσθηση των επισκεπτών για τη μεταγενέστερη κατασκευής της. Με τον  καλά κρυμμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών ανάπτυξης της λιμναίας πανίδας και χλωρίδας, ένας φυσικός υδροβιότοπος θα αναδυθεί και θα τους ενθουσιάσει!

  1. ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Επιλέγοντας αυστηρές γραμμές και γωνίες θα δημιουργήσετε μία μινιμαλιστική υδάτινη πρόταση συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική τοπίου. Δώστε ζωή σε κάθε ανεκμετάλλευτο σημείο στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σας, κατασκευάζοντας μία υδάτινη επιφάνεια που θα αγκαλιάζει όμορφα τις σκληρές επιφάνειες από πέτρα και ξύλο. Η ύπαρξη ζωντανών οργανισμών είναι προαιρετική ανάλογα το προσωπικό σας στυλ!

  1. ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ

Είτε επιλέξετε αυστηρές γραμμές παραπέμποντας τους επισκέπτες σας στην ύπαρξη της κλασικής πισίνας, είτε φυσικούς σχηματισμούς τονίζοντας το φυσικό κάλλος μιας λίμνης, η ιδέα της δυνατότητας να κολυμπήσουν μέσα σε αυτές θα τους εξάψει τη φαντασία! Χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, σεβόμενοι απόλυτα το περιβάλλον και την υγεία των χρηστών, οι βουτιές και το παιχνίδι μέσα στα νερά τους θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία που δε θα ξεχάσουν ποτέ! 

“Από μικρά υδάτινα στοιχεία μέχρι μεγάλες λίμνες κολύμβησης:

στην OASE θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τον υδάτινο κόσμο σας”


ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ

14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, 145 64, Κηφισιά

Τηλ. 210 801 0002

email: info@idator.gr

www.idator.gr