Το Rockaway Hotel θα ανοίξει στο Rockaway Beach της Νέας Υόρκης

Το Rockaway Hotel, ένα ακίνητο πλήρους εξυπηρέτησης που βρίσκεται στην καρδιά της παραλίας Rockaway Beach, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, με στόχο να προσελκύσει τους ντόπιους surfers και τους επισκέπτες της περιοχής.

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο έκτασης 84.000 τετραγωνικών ποδιών θα περιλαμβάνει πάνω από πενήντα δωμάτια, εστιατόριο, μπαρ, καφετέρια, εξωτερική πισίνα, σπα και πολλά άλλα. Έχει χαρακτηριστεί ως «απόδραση στην αστική παραλία για σέρφερ και λάτρεις του πολιτισμού» και θα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Το Rockaway Hotel είναι ένα έργο δέκα ετών, από το 7G Realty και το IGC Hospitality. Ιδρύθηκε από τους κατοίκους της Rockaway Beach, Terence και Dan Tubridy, η IGC Hospitality κατέχει και λειτουργεί πολλά εστιατόρια και μπαρ σε όλη τη Νέα Υόρκη.

Για να υποστηρίξει τη δυναμική τοπική κουλτούρα της Rockaway Beach, το ξενοδοχείο θα συνεργαστεί με τοπικούς οργανισμούς, καλλιτέχνες και μάρκες. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν φεστιβάλ, προβολές ταινιών, πάνελ καλλιτεχνών και δημόσιες πρωτοβουλίες τέχνης. Οι δημόσιοι χώροι και τα δωμάτια του ξενοδοχείου θα διαθέτουν μια εναλλασσόμενη επιλογή έργων τέχνης από ντόπιους και διεθνώς φημισμένους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων φώτων από καλλιτέχνες.