Το Hyatt Place Ekaterinburg γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνιά του στη Ρωσία

Το ξενοδοχείο Hyatt Place 146 δωματίων ανοίγει στην καρδιά του Ekaterinburg.

Το Hyatt Place Ekaterinburg, το δεύτερο ακίνητο με επωνυμία Hyatt στο Ekaterinburg είναι επίσημα ανοιχτό, διευρύνοντας το αποτύπωμα της μάρκας Hyatt Place παγκοσμίως σε αγορές που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους επισκέπτες και τα μέλη του World of Hyatt.

Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει τον διαισθητικό σχεδιασμό της μάρκας Hyatt Place, την απλή ατμόσφαιρα και τις πρακτικές ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη προσφορά φαγητού. Το ξενοδοχείο έχει αναπτυχθεί από την LLC Hotel Development Company.

Επειδή οι προσπάθειες της Hyatt βασίζονται στην ακρόαση και τροφοδοτούνται από την προσοχή, τα ξενοδοχεία Hyatt Place συνδυάζουν στυλ, καινοτομία και 24ωρη άνεση για να δημιουργήσουν μια εύκολη εμπειρία πλοήγησης για τους σημερινούς ταξιδιώτες πολλαπλών εργασιών. Σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, το Hyatt Place Ekaterinburg καλωσορίζει επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Η πόλη του Ekaterinburg είναι μια από τις σημαντικότερες πύλες μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και σημαντική στάση κατά μήκος του διάσημου Υπερσιβηρικού Σιδηροδρόμου. Όντας στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη στη Ρωσία, το άνοιγμα του Hyatt Place Ekaterinburg σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική ανάπτυξης της Hyatt.

Το Hyatt Place Ekaterinburg προσφέρει:

  • 146 μοντέρνα/καλαίσθητα δωμάτια με ξεχωριστούς χώρους για ύπνο, εργασία και παιχνίδι, καθώς και καναπέ-κρεβάτι Cozy Corner
  • Μπουφές πρωινού, περιλαμβάνεται στη διαμονή.
  • Το Zoom Bar & Restaurant με μια πρωτότυπη γαστρονομική ιδέα σχεδιασμένο ως ένας χαλαρός χώρος σε στιλ αστικής ζούγκλας. Το μενού περιλαμβάνει πολυπολιτισμική κουζίνα, που συνδυάζει τοπικά και κοσμικά υλικά.
  • Πρόγραμμα αναγκαιότητας για ξεχασμένα αντικείμενα που οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν, να δανειστούν ή να απολαύσουν δωρεάν.
  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο και τα δωμάτια.
  • Οι χώροι εκδηλώσεων προσφέρουν περίπου 390 τετραγωνικά μέτρα ευέλικτου χώρου συναντήσεων/εκδηλώσεων υψηλής τεχνολογίας.
  • 24ωρο γυμναστήριο με cardio εξοπλισμό με οθόνες αφής LCD.