Το Hyatt Place Atlanta-Centennial Park γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνια

Το 175 δωματίων Hyatt Place Hotel άνοιξε στην καρδιά του κέντρου της Ατλάντα.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Hyatt Place Atlanta / Centennial Park, το δεύτερο ξενοδοχείο Hyatt Place στο κέντρο της Ατλάντα. Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει διαισθητικό σχεδιασμό της μάρκας Hyatt Place, απλή ατμόσφαιρα και πρακτικές ανέσεις όπως δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη υπηρεσία φαγητού. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοινοπραξία με ηγέτη της Songy Highroads.

Στην καρδιά του κέντρου της Ατλάντα, το Hyatt Place Atlanta / Centennial Park απέχει λίγα μόνο βήματα από το Ενυδρείο της Γεωργίας, το στάδιο Mercedes Benz, το State Farm Arena, το City View Ferris Wheel και πολλά άλλα τοπικά αξιοθέατα και επιλογές για φαγητό. Εκτός από την προσφορά χώρου συνάντησης 1.983 τετραγωνικών ποδιών και μια πισίνα στον τελευταίο όροφο, τα ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν γραφική θέα στο κέντρο της Ατλάντα.

“Καθώς η Ατλάντα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί οικονομικά, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ορμή καλωσορίζοντας το δεύτερο ξενοδοχείο Hyatt Place στην περιοχή του κέντρου της πόλης”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Eileen Archer. “Με τους έξυπνα σχεδιασμένους κοινωνικούς χώρους και τα δωμάτια με ξεχωριστό χώρο εργασίας και ύπνου, οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να πετύχουν εύκολα αυτό που πρέπει να κάνουν ενώ βρίσκονται στο δρόμο”.

Το Hyatt Place Atlanta Centennial Park μεταξύ άλλων προσφέρει:

  • 175 ευρύχωρα δωμάτια με ξεχωριστούς χώρους για ύπνο, εργασία και παιχνίδι, καθώς και ένα Cozy Corner καναπέ-κρεβάτι
  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια
  • Starbucks που προσφέρει ιδιαίτερους καφέδες όλο το 24ωρο
  • Χώρους Εκδηλώσεων που προσφέρουν ευέλικτο χώρο συνάντησης / λειτουργίας 1.983 τετραγωνικών ποδιών
  • Γυμναστήριο με εξοπλισμό cardio