Το Delta Hotels by Marriott επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία του με το άνοιγμα του Indianapolis Airport

Η Delta Hotels δημιουργεί το Marriott Indianapolis Airport σε συνεργασία με το Navika Capitol Group & The Ghoman Group.

Το ξενοδοχείο εστιάζει στο να κάνει τα απλά πράγματα τέλεια, με καθαρή αισθητική και μοντέρνα άνεση. Αυτό το άνοιγμα σηματοδοτεί τη συνεχιζόμενη παγκόσμια επέκταση της μάρκας από τότε που εξαγοράστηκε από την Marriott International το 2015. Το Delta Hotels by Marriott Indianapolis Airport ανοίγει σε συνεργασία με την Navika Capitol Group & The Ghoman Group.

Η μάρκα Delta Hotels by Marriott βασίζεται στην απλότητα και επικεντρώνεται στην τελειοποίηση των μικρών λεπτομερειών που κάνουν όλη τη διαφορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ο προσεγμένος σχεδιασμός, ένα πλήρως εφοδιασμένο Delta Pantry για τα μέλη της Marriott Bonvoy Elite και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που φέρνουν στη ζωή αυτή την υπόσχεση της μάρκας.

Το ξενοδοχείο απέχει 12,2χλμ. από το βραβευμένο Διεθνές Αεροδρόμιο Indianapolis και 13 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το Lucas Oil Stadium, το Bankers Life Fieldhouse, τον ζωολογικό κήπο Indianapolis και το Παιδικό Μουσείο Indianapolis στο κέντρο της πόλης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 240 όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια με χαρακτηριστικά όπως δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν εμφιαλωμένο νερό, πολυτελή προϊόντα μπάνιου και χώρους εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν συγκεντρωμένους. Εκτός από αυτές τις ανέσεις, το Delta Hotels by Marriott Indianapolis Airport θα περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες σέρβις εμπνευσμένο από ιταλικό εστιατόριο και μπαρ, Old Chicago Pizza & Taproom, ένα αυτόνομο Starbucks πλήρους εξυπηρέτησης, και 5.193 τετραγωνικά πόδια τεχνολογικά προηγμένου χώρου συσκέψεων και συνεδρίων σε τρεις αίθουσες.