Οι Hyatt, Terra Group και Turnberry ανακοινώνουν σχέδια για το πρώτο Grand Hyatt Hotel στο Miami Beach

Οι Hyatt, Terra Group και Turnberry ανακοινώνουν σχέδια για το πρώτο Grand Hyatt Hotel στο Miami Beach, δίπλα στο πρόσφατα ανακαινισμένο συνεδριακό κέντρο. Το Grand Hyatt Miami Beach πρόκειται να ανοίξει το 2023 και να ενισχύσει την περιοχή του συνεδριακού κέντρου του Miami Beach με νέους δημόσιους χώρους.

Η Hyatt Hotels Corporation, η Terra Group και η Turnberry ανακοίνωσαν σχέδια για ένα νέο ξενοδοχείο Grand Hyatt 800 δωματίων στο Miami Beach, που θα διαχειρίζεται η Hyatt. Το Grand Hyatt Miami Beach, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το 2023, θα προσφέρει υψηλές εμπειρίες για ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες. Η προνομιακή του τοποθεσία δίπλα στο Συνεδριακό Κέντρο Miami Beach, το οποίο ολοκλήρωσε την ανακαίνιση 600 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι, θα προσφέρει στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση στις πιο αναμενόμενες εκθέσεις και εκδηλώσεις της πόλης.

Το 17 ορόφων ξενοδοχείο θα βρίσκεται στη διασταύρωση του 17th Street και του Συνεδριακού Κέντρου Drive, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία του Ατλαντικού Ωκεανού, το Lincoln Road Mall, το New World Symphony, το Μουσείο Bass και το The Fillmore Miami Beach. Η ανάπτυξη του ξενοδοχείου διευθύνεται από τον David Martin της Terra και την Jackie Soffer της Turnberry και θα είναι μια κοινή επιχείρηση μεταξύ των δύο αναπτυξιακών εταιρειών.

Το νέο ξενοδοχείο θα είναι το δεύτερο ακίνητο Grand Hyatt στη Φλόριντα. Τα ξενοδοχεία Grand Hyatt έχουν σχεδιαστεί για να συνδέουν τους επισκέπτες με εικονικές εμπειρίες, ορόσημα και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μαγευτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά της μάρκας περιλαμβάνουν τολμηρό και ζωντανό σχεδιασμό και αρχιτεκτονική, υψηλές ανέσεις και φιλόξενη εξυπηρέτηση που δημιουργεί στιγμές περισσότερων.

Το Grand Hyatt Miami Beach θα σχεδιαστεί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Bernardo Fort-Brescia και την εταιρεία του Arquitectonica με έδρα το Μαϊάμι. Η ομάδα περιλαμβάνει επίσης τον συνεργάτη Craig Robins of Dacra, ο οποίος είναι ο οραματιστής πίσω από το Miami Design District και βοήθησε στην αναβίωση της περιοχής Art Deco του Miami Beach στη δεκαετία του 1990. Το Stonehill Taylor, το οποίο σχεδιάζει το εσωτερικό λόμπι και τα σαλόνια του ξενοδοχείου, αίθουσες χορού και συνεδριάσεων, δωμάτια ξενοδοχείου και όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου αναμένεται να περιλαμβάνουν 12 ορόφους δωματίων που προσφέρουν εκτεταμένη θέα στο Μαϊάμι Μπιτς, δύο ορόφους με χώρους συσκέψεων και αίθουσες χορού που θα συμπληρώνουν το Συνεδριακό Κέντρο και ένα επίπεδο πισίνας σε στιλ θέρετρου με πανοραμική θέα.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης διαμορφωμένους πεζόδρομους στους γύρω δρόμους, σταθμούς κοινής χρήσης ποδηλάτων, συνδεσιμότητα με διαδρομές δημόσιας συγκοινωνίας, αποκλειστικές ζώνες παραλαβής και παράδοσης, καθώς και άμεση πρόσβαση μεταξύ του Συνεδριακού Κέντρου και του Lincoln Road. Τα μέτρα ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας του έργου περιλαμβάνουν τη διαχείριση και επαναχρησιμοποίηση των βρόχινων υδάτων, τον μετριασμό των κινδύνων πλημμύρας και τη χρήση ηλιακής ενέργειας – όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν τη λειτουργική συνέχεια κατά τις καιρικές συνθήκες.