Η Marriott International ανακοινώνει το άνοιγμα του Marriott Hotel Buenos Aires

Το ξενοδοχείο 298 δωματίων, που βρίσκεται στην εμβληματική λεωφόρο 9 de Julio στο Μπουένος Άιρες, είναι το πρώτο που υψώνει τη σημαία των Marriott Hotels στην Αργεντινή από το 2013.

Η Marriott International ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Buenos Aires Marriott Hotel. Στο παρελθόν λειτουργούσε ως Hotel Panamericano Buenos Aires, η ιδιοκτησία υπέστη εκτεταμένη μετατροπή για να πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Marriott. Στην καρδιά της πόλης, με εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα που πρέπει να δει κανείς, όπως το Teatro Colón, ο Οβελίσκος και το Παλάτι της Δικαιοσύνης, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλή θέση για να γίνει αγαπημένο στους ταξιδιώτες επιχειρήσεων και αναψυχής που επισκέπτονται αυτόν τον προορισμό της Νότιας Αμερικής.

Το Marriott Hotel Buenos Aires θα το διαχειρίζεται η Gotel Hotel Management, μια εταιρεία που ανήκει στο Grupo Hoteles Panamericano, η οποία δημιουργήθηκε για να συνεργαστεί στρατηγικά με την επέκταση άλλων εμπορικών σημάτων Marriott στο Southern Cone και να λειτουργήσει τα δικά της, καθώς και ξενοδοχεία τρίτων.

Προσφέροντας μια μοναδική πανοραμική θέα 360° σε μερικές από τις πιο εμβληματικές γειτονιές της πόλης, όπως το Recoleta, το Puerto Madero και το San Telmo, το κατάλυμα διαθέτει εκλεκτικό design porteño, συμπεριλαμβανομένων δύο πύργων εμπνευσμένων από την κλασική αρχιτεκτονική που επηρεάζεται από τη Γαλλία και εξακολουθεί να κυριαρχεί στην πόλη σήμερα.

Σύμφωνα με το ήθος της μάρκας Marriott Hotels για τη δημιουργία χώρων που εμπνέουν και καλλιεργούν τη δημιουργικότητα των επισκεπτών, κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργεί μια ισορροπία λειτουργικότητας, στυλ και άνεσης.

Τα δωμάτια διαθέτουν δημιουργικούς χώρους εργασίας και υπερσύγχρονες ανέσεις όπως Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, HDTV και την αποκλειστική υπηρεσία Mobile Check-In, Mobile Check-out, η οποία ελαχιστοποιεί την αλληλεπίδραση μεταξύ ατόμων κατά τη διάρκεια της αναμονής κ.α..