Η Marriott σημείωσε το 2019 ρεκόρ ανάπτυξης

Το 2019, η εταιρεία σημείωσε ένα ρεκόρ 10.000 δωματίων, σε 15 μάρκες και 17 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων περίπου 600 δωματίων από την εξαγορά του Elegant Hotels Group.

Η Marriott International ανακοίνωσε την αύξηση ρεκόρ στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική, αυξάνοντας τον περιφερειακό αγωγό σε 146 ξενοδοχεία και θέρετρα.

Η Marriott International ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έκλεισε το 2019 με αύξηση- ρεκόρ, προσθέτοντας 10.000 δωμάτια στον αγωγό της σε 15 μάρκες στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική, σηματοδοτώντας την τέταρτη συνεχή χρονιά επέκτασης ρεκόρ της εταιρείας στην περιοχή.

Πέρυσι, η εταιρεία αύξησε το χαρτοφυλάκιό της στην περιοχή σε 268 ανοιχτά ακίνητα και 55.195 δωμάτια σε 34 χώρες και περιοχές.

“Είχαμε ένα έτος ορόσημο για τις συναλλαγές ξενοδοχείων στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική το 2019, τροφοδοτούμενο από τη ζήτηση της κοινότητας ξενοδοχειακών εταιρειών για το κορυφαίο επιχειρηματικό πρόγραμμα υποστήριξης και αφοσίωσης, τις ελκυστικές μάρκες και το έντονο ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για τις νέες επεκτάσεις επωνυμίας all-inclusive, ” είπε ο Laurent de Kousemaeker, Chief Development Officer, Marriott International. «Με έναν αυξανόμενο αγωγό 146 ξενοδοχείων και θέρετρων συνολικού ύψους άνω των 24.000 δωματίων, είμαστε έτοιμοι για σταθερή ανάπτυξη σε αυτήν την περιοχή, παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες για να οδηγήσουμε την αφοσίωση στα μέλη της πίστης μας».

Το 2019, η εταιρεία συμπεριέλαβε 2100 χώρους μετατροπών στην περιοχή, αξιοποιώντας τις τέσσερις επωνυμίες της που εστιάζουν στην αλλαγή- Tribute Portfolio Hotels, Luxury Collection, Autograph Collection και Delta Hotels by Marriott – καθώς περισσότεροι ιδιοκτήτες αναζήτησαν τη δύναμη των εμπορικών σημάτων και προγραμμάτων της Marriott. Επιπλέον, η Delta Hotels by Marriott υπέγραψε την πρώτη της συμφωνία στην περιοχή.