Η επωνυμία Hyatt Regency μεγαλώνει στην Αυστραλία

Ως το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt που άνοιξε στο Μπρίσμπεϊν, το ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και ενθουσιώδεις εμπειρίες στην καρδιά της πόλης.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε με την Salter Brothers την έναρξη του Hyatt Regency Brisbane, του πρώτου ξενοδοχείου Hyatt στο Μπρίσμπεϊν και του όγδοου ξενοδοχείου Hyatt στην Αυστραλία.

Στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της πόλης στο Queen Street Mall, το Hyatt Regency Brisbane 292 δωματίων προσφέρει στους ταξιδιώτες επαγγελματίες και στους επισκέπτες αναψυχής ένα χαλαρωτικό καταφύγιο με εξωτερική πισίνα υπερχείλισης και μπαρ.

Το ξενοδοχείο, το οποίο έχει ανανεωθεί από ένα ήδη υπάρχον ξενοδοχείο και θα υποβληθεί σε ανακαίνιση για να βελτιώσει τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους, τους χώρους εκδηλώσεων και τους χώρους εστίασης, είναι το πρώτο έργο μεταξύ της Hyatt και της Salter Brothers, σηματοδοτώντας την επιστροφή της μάρκας Hyatt στην πολιτεία του Κουίνσλαντ.

Στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής του Μπρίσμπεϊν, το Hyatt Regency Brisbane προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μεγάλα εταιρικά και κυβερνητικά γραφεία, καθώς και ένα ευρύ φάσμα επιλογών αναψυχής, λιανικής και φαγητού.

Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου επιτρέπει στους επισκέπτες να επισκεφθούν εύκολα χώρους ψυχαγωγίας, όπως το Brisbane Live και το νέο Howard Smith Wharves στην προκυμαία, αξιοθέατα όπως το Μουσείο του Μπρίσμπεϊν και το Brisbane City Markets, καθώς και τους Βοτανικούς Κήπους του Μπρίσμπεϊν.

Με 292 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, η ανακαίνιση θα ενισχύσει τα υπάρχοντα δωμάτια του Hyatt Regency Brisbane και θα προσφέρει στους επισκέπτες επαγγελματίες και αναψυχής μια άνετη και απρόσκοπτη διαμονή.

Τα καταλύματα διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση, μπάνια με καμπίνα ντους και επιχειρηματικές ανέσεις, όπως άνετους σταθμούς εργασίας.

Με θέα στο πολυσύχναστο Queen Street Mall, η εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, 20 μέτρων, στον τέταρτο όροφο είναι ιδανική για χαλάρωση μετά από μια μέρα εργασίας ή περιηγήσεων στα αξιοθέατα. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το 24ωρο γυμναστήριο, ένα ολοήμερο εστιατόριο και περισσότερο 100 τετραγωνικά μέτρα ευέλικτου χώρου λειτουργίας.