Άνοιξε το νέο Hyatt Place, National Harbour

Η OTO Development είναι στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορήσει νέες αποδόσεις του επταώροφου παραθαλάσσιου ξενοδοχείου Hyatt Place, National Harbour, το οποίο άνοιξε στις 25 Αυγούστου.

Σε στενή συνεργασία με την OTO Development, τις εταιρείες Peterson και Turner Construction, την εταιρεία αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού με έδρα την Ουάσινγκτον // 3877 ανατέθηκε η πλήρης εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική του ακινήτου, συμπεριλαμβανομένων των κοινόχρηστων χώρων, του εστιατορίου, των αιθουσών συσκέψεων και των πρωτότυπων δωματίων. Το επταώροφο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο είναι το πρώτο ακίνητο Hyatt στο Prince George’s County, Maryland.

Βρίσκεται στον προορισμό αγορών, φαγητού και ψυχαγωγίας 350 στρεμμάτων του National Harbour, Maryland, το ξενοδοχείο θα ζητήσει πιστοποίηση LEED μόλις ολοκληρωθεί. Η ιδιοκτησία των 156 δωματίων θα έχει θέα στο λιμάνι, ένα εστιατόριο με υπαίθριο χώρο, γυμναστήριο και χώρο συσκέψεων 1.900 τετραγωνικά πόδια.

Κατά την ανάπτυξη του Hyatt Place, της χωρικής διάταξης του National Harbour, το // 3877 έδωσε προτεραιότητα στη θέα στην προκυμαία και την ευκολία των επισκεπτών, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη και διαισθητική ροή. Για να υλοποιήσει αυτήν την ιδέα, η ομάδα σχεδιασμού ευνόησε τη χρήση γεωμετρικών γραμμών, επαναλαμβανόμενων οπτικών στοιχείων, μια ζωντανή αλλά σκόπιμη επεξεργασία χρώματος και ελαφρών υφών ξύλου. Το αποτέλεσμα είναι μια συνεκτική ιστορία σχεδιασμού που προέρχεται τόσο από την πολυπλοκότητα όσο και από τη ζεστασιά.